On Escape
Moderator: GTW
- Pyzio
On Escape
Ni idzie mi gra w On Escape zacinam się na samym,początku gdzie wkładam pierwszy przedmiot w ścianę mogę iść w prawo ale dochodzę do końca i jest pionowa ściana mogę też wrocić się w lewo i iść do góry gdzie po lewej spotykam wiszącego stwora,przetaczam sie podnim jak zjada nietoperza i dalej jest przepaść,w prawo też dochodzę do końca tunelu
Apollo jak nie było tak nie ma
- norbi
- Moderator
- Kontakt:
- norbi
- Moderator
- Kontakt:
- Pyzio
Widziałem to ale ja muszę uzywać translatora.
markowani& na suficie (pułap)Jeżeli wy udajecie się prawo (prawy; naprawo od) wy będziecie musielicie biec (przesuwać się) przeszłe *creatures* co (żeby; który) ogień (pożar) trucizna przy was na cianie jest kształtem który przedstawia zakłopotanie (łamigłówka) wy potrzebujecie rozwiązywać po (po tym, jak) *rockfall*24eeWchodzą
markowani& na suficie (pułap)Jeżeli wy udajecie się prawo (prawy; naprawo od) wy będziecie musielicie biec (przesuwać się) przeszłe *creatures* co (żeby; który) ogień (pożar) trucizna przy was na cianie jest kształtem który przedstawia zakłopotanie (łamigłówka) wy potrzebujecie rozwiązywać po (po tym, jak) *rockfall*24eeWchodzą
Apollo jak nie było tak nie ma
-
- Kontakt:
Re: On Escape
ooo fajnie bo mam ten problem widzę, że fajne porady pozdrawiam
"Ten świat mnie tak wychował, że nie mogę z nim żyć, tylko przed nim protestować."
kan man få större kuk vergroting penis xtrasize testbericht
kan man få större kuk vergroting penis xtrasize testbericht