Ma ktoś jeszcze tę zabytkową konstrukcję w całości, i zechciałby się podzielić jej zdjęciami?
W wysokiej rozdzielczości, stabilne i zrobione z kilku pozycji najchętniej.
Z góry dzięki!
Gdzieś w necie widziałem fotki kiedyś ale za dobre to one nie były ;] Swego czasu sporo reklamowano tego dżoja n Top Secret jak pamiętam no i chyba w Secret Service ;]
Życie jest bez sensu! Bezsens ma sens, bo jego istotą jest właśnie on sam! Zero nie istnieje! 2+3=4!
XBL: polish_viking
PSN: dead_brain-666
Xfire: hans_kleinman
Steam: scharfstein
鉄拳
Właśnie też parę miechów temu przypomniał mi się i nawet znalazłem na necie jego zdjęcia, ale jak sam zauważyłeś, dobrej jakości to one nie były.
Dziś szukam i nie ma nic.
Ale dzięki za pomysł, mam rozwiązanie pod nochalem a zapomniałem. :roll
Kiedyś chyba na TVP 2 leciał taki teleturniej, gdzie ludzie na podświetlonym niby- stole od ping-ponga grali w coś jak Pong właśnie joyami Skorpion. Ktoś pamięta tytuł programu?
Miałem go kiedyś ,niby marzenie każdego gracza. Okazał się niezłym badziewiem ,miał dwie pozycje z czego ta druga niestandardowa była niewygodna.
Zapomniałem dodać że dość szybko sie zepsuł , jednym słowem kawał shitu.
Psuł się szybciej niż pozostałe joye?
Wiem, że wiele osób dziwią pady, ale ja jednak je wole. Jak się nie rzuca o podłogę albo nie pcha do oporu analogów to wiele wytrzymają A joye? Ja na nich raczej nie grałem, ale ile mieliście ich rozwalonych?
U mnie było ich sporo ,głownie styki padały bardzo szybko ,ale można było je wymienić ,dwarazy zdarzyło się że joy został zniszczony hehe.
Pierwszy poleciał na ściane gdy grałem bodajże w Benefactora ,drugi podczas grania w jakąś olimpiade ,kumpel wyrwał drążek
Zero. Mam sentyment do joysticków ,ale pady są o niebo lepsze ,o wiele dłuższa żywotność ,wygoda ,ogólnie mógłbym wymieniać długo.
Joystick tak jak dyskietka jest już reliktem epoki hehe.
Wg mnie dyskietka to najgorsza rzecz po bombie atomowej jaką wymyślił człowiek. Zaraz potem są różowe emo pokemony i inne mutacje
Ciekawe, że są ludzie którzy w padzie od ps2 potrafią rozwalić analogi. W moich padach po ok. pół roku korzystania są jak nówki, tylko jest pewna rzecz która świadczy, że były używane, ale to widać czasem nawet po pierwszym użyciu