Witam
Słyszał ktoś może o grze: IN YOUR DREAMS ? Polska gra na Amigę, stworzona przez Warszawską firmę INTERCEPTORS.
W jednej z archiwalnych gazet znalazłem jej opis oraz 2 screeny.
Wie ktoś coś może na temat tej gry ?
Zaginione Polskie Gry na Amigę
Moderator: GTW
- PH306
- Sir_Lucas
Re: Zaginione Polskie Gry na Amigę
Podbijami. Kurde, tytuł świetny. Screeny też.PH306 pisze:Witam
Słyszał ktoś może o grze: IN YOUR DREAMS ? Polska gra na Amigę, stworzona przez Warszawską firmę INTERCEPTORS.
W jednej z archiwalnych gazet znalazłem jej opis oraz 2 screeny.
Wie ktoś coś może na temat tej gry ?
LINK
- Sebiu
Według mnie zawieszono prace nad tymi grami.
- Sir_Lucas
To jest pewne, ale na pewno gdzieś uchowały się jakieś pozostałości tzn. dema gier, screeny, kody źródłowe itd.Sebiu pisze:Według mnie zawieszono prace nad tymi grami.
Jeśli udałoby się do tego dotrzeć może ktoś mógłby też dokończyć te gry. Wyglądały jak na swoje czasy bardzo profesjonalnie
Chciałbym dotrzeć do ludzi którzy zajmowali się tymi projektami, może byłaby szansa że gdzieś te gry jeszcze są.
- Sir_Lucas
Na EAB jest ponoć człowiek który ma te gry. Odświeżyłem trochę temat tam.Sir_Lucas pisze:To jest pewne, ale na pewno gdzieś uchowały się jakieś pozostałości tzn. dema gier, screeny, kody źródłowe itd.Sebiu pisze:Według mnie zawieszono prace nad tymi grami.
Jeśli udałoby się do tego dotrzeć może ktoś mógłby też dokończyć te gry. Wyglądały jak na swoje czasy bardzo profesjonalnie
Chciałbym dotrzeć do ludzi którzy zajmowali się tymi projektami, może byłaby szansa że gdzieś te gry jeszcze są.
http://eab.abime.net/showthread.php?t=43353
- Shoonay
- Kontakt:
Cóż, obawiam się że sprawa nie wygląda zbyt różowo, Docent odpisał mi że żaden z tych projektów nie został ukończony gdyż wydawca zbankrutował i nie zapłacił nawet za pierwsza fazę gry (milestone) nad którą pracowali.
Dodał również, że to bardzo możliwe że Amigowa wersja gry znajduje się na jego Amidze, tylko tej nie odpalał od 8 lat więc nie jest do końca pewien - może kiedyś sprawdzi.
Dodał również, że to bardzo możliwe że Amigowa wersja gry znajduje się na jego Amidze, tylko tej nie odpalał od 8 lat więc nie jest do końca pewien - może kiedyś sprawdzi.