Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
Słyszałem,że druga część tej kultowej gry została wypuszczona na jakąś konsolę(prawdopodobnie segi,ale nie jestem pewien).Jeśli wiecie to podajcie mi nazwę tej konsoli oraz tytuł.Nie chodzi mi oczywiście o flashback.
Fakt wyszło coś takiego na Segę(tylko nie wiem na którą),jakiś czas temu trafiłem na malutka polską stronkę gdzie opisana była ta giera,szukaj na polskim google.
czy Ktoś może mi zapodać jak uruchomić ta gierkę... próbuje poprzez Boot CD z virtuala i nic... dzieki za wszelkie info.
już wiem jak.. sorki za zaśmiecanie
wejdz do emulatora w zakładkę Options=>Directories/Files i na dole w "Configure SEGA CD bios" daj ścieżkę dla USA do pliku "scd2_200.bin" i wtedy zarzucasz open rom i włączasz grę. JA prubowałem na Wgensie 1.30b
Powodzenia
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki"
gra ukazała się tylko na SegaCd czyli na konsolę Sega Genesis z dodatkowym napędem Cd.Tytół gry : Heart of the Alien...praktyczne nie do znalezienia...pozdrawiam([email protected])
No przecież jest na underdogsach, waży około 40 mb. Problem ze ściąganiem jest tylko taki, że ściągasz tylko Explorerem (DAP'y itp. odpadają) i idzie wolniej niż zwykle (mi ściągało 5 godzin!), ale idzie. Trzeba tylko wiedzieć czego się szuka i gdzie znaleźć można