Błąd wyświetlania

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Amigi.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
gladiator133
Posty: 46
Rejestracja: 3 sie 2008, o 09:06

Błąd wyświetlania

Post autor: gladiator133 »

Witam
Ściągłęm gre Theme Park i podczas gry mam nieprzyjemny błąd graficzny i nie mam pomysłu jak go usunąć.
Oto ten błąd:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... eae5a.html

Pozdrawiam
olesio
Posty: 757
Rejestracja: 26 gru 2003, o 20:57
Lokalizacja: Szczecin

Re: Błąd wyświetlania

Post autor: olesio »

Jedynie co mogę doradzić to spróbować zagrać w wersję WHDLoad działająca z twardego dysku. Gotowa do grania wersja w postaci archiwum zip jest na: http://www.whdownload.com/games.php?nam ... ton=Search a informacje jak postawić system i używać gier WHDLoad są na: http://www.apc74.ppa.pl/tutoriale.html z tym, że tutaj zipa wypakowujesz do podmontowanego katalogu i mając już system z WHDLoad uruchamiasz grę ze skrotu. Jako prosty system polecam ClassicWB Lite z: http://classicwb.abime.net adfy z Workbenchem sobie wygoogluj - jeżeli nie masz. Niektórzy użytkownicy trzymają je chociażby na chomikuj.pl.
Pozdrawiam: olesio

"Cel uświęca środki"
Awatar użytkownika
norbi
Moderator
Posty: 2016
Rejestracja: 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Kontakt:

Re: Błąd wyświetlania

Post autor: norbi »

gladiator133 pisze:Witam
Ściągłęm gre Theme Park i podczas gry mam nieprzyjemny błąd graficzny i nie mam pomysłu jak go usunąć.
Oto ten błąd:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... eae5a.html

Pozdrawiam

o co dokladnie chodzi ?
gladiator133
Posty: 46
Rejestracja: 3 sie 2008, o 09:06

Re: Błąd wyświetlania

Post autor: gladiator133 »

Emulator nie wyświetla poprawnie grafiki gry.

Pozdrawiam
Anthrox
Mistrz Mortal Kombat 2
Posty: 1247
Rejestracja: 19 sie 2005, o 17:14
Lokalizacja: woj. wielkopolskie ;)
Kontakt:

Re: Błąd wyświetlania

Post autor: Anthrox »

Tyle to wiemy - może zakreśl ten błąd graficzny?
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
Awatar użytkownika
zeku
Posty: 290
Rejestracja: 16 sty 2006, o 10:53
Lokalizacja: Siedlce

Re: Błąd wyświetlania

Post autor: zeku »

wicie tam gdzie som pomarańczowe kwadraty z żółtym tłem, powinna być chyba trawka :lol:
A500 1.3/2.05, 1.8MB SLOW, 5,25 Drive, FG24,
A500+ 2.04, AmigaOS 2.1/1.3, GVP HD8+ Series II 153MB, 1GB, CDRW, 1.5MB CHIP, 8MB FAST,
A600 1.3/2.05/3.1/3.5, ClassicWB68K, 2MB CHIP, 4MB FAST, 1,5MB SLOW, CF 4GB,
CDTV 2MB FAST,
CD32 + EUREKA COMMUNICATOR,
ODPOWIEDZ