Amiga na PS3

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Amigi.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Łysy0800
Posty: 505
Rejestracja: 19 kwie 2004, o 12:03
Lokalizacja: Wrocław

Amiga na PS3

Post autor: Łysy0800 »

Czy ktoś z Was bawił się w taką emulację?
Jeśli tak- to jak i czym, jakie były efekty?
Anthrox
Mistrz Mortal Kombat 2
Posty: 1247
Rejestracja: 19 sie 2005, o 17:14
Lokalizacja: woj. wielkopolskie ;)
Kontakt:

Re: Amiga na PS3

Post autor: Anthrox »

PS3 było przez wiele czasu niezłamane - a tym samym "domowy soft" nie był tworzony. Podziękuj Sony :)
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
Awatar użytkownika
Łysy0800
Posty: 505
Rejestracja: 19 kwie 2004, o 12:03
Lokalizacja: Wrocław

Re: Amiga na PS3

Post autor: Łysy0800 »

Ale przecież na PS3 są emulatory Amigi, nie wiem czy zrozumiałeś pytanie.
Pytam, czy ktoś korzystał z UAE na PS3 i ma np sprawdzone ustawienia.
Anthrox
Mistrz Mortal Kombat 2
Posty: 1247
Rejestracja: 19 sie 2005, o 17:14
Lokalizacja: woj. wielkopolskie ;)
Kontakt:

Re: Amiga na PS3

Post autor: Anthrox »

Zrozumiałem doskonale, może inaczej: nie powinienem się wypowiadać, bo ja mam wiedzę z 2-3 lat temu.
Można użyć E-UAE, ale ja z PS3 nie mam styczności, więc oddaję głos komuś, kto ma tę konsolę :wink:
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
ODPOWIEDZ