Digi Booster 1.7 PL

Dyskusje i pytania na temat oprogramowania amigowego.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
VeloN
Posty: 206
Rejestracja: 26 mar 2005, o 17:42
Lokalizacja: Sosnowiec

Digi Booster 1.7 PL

Post autor: VeloN »

Ma ktoś wersję digi boostera 1.7 w polskiej wersji językowej żebym sobie go mógł zgrać na HD?
A500 Kick13 1MB Ram :)
olesio
Posty: 757
Rejestracja: 26 gru 2003, o 20:57
Lokalizacja: Szczecin

Re: Digi Booster 1.7 PL

Post autor: olesio »

A może być wersja 1.61 PL? Bo tylko taką znalazłem i sprawdziłem da
się zainstalować na twardym dysku z dyskietki. Przy pytaniu o symbol
z instrukcji po prostu wciskasz enter. Nie odtwarzałem jeszcze w nim
żadnego modułu, ale myślę że powinno działać bez jakiś problemów :)
Plik masz w "Strefie Zrzutu", a angielska wersja 1.7 jest na Aminecie.
Pozdrawiam: olesio

"Cel uświęca środki"
Awatar użytkownika
VeloN
Posty: 206
Rejestracja: 26 mar 2005, o 17:42
Lokalizacja: Sosnowiec

Re: Digi Booster 1.7 PL

Post autor: VeloN »

wiem ale ja wole polską niż angielską dzięki za wszystko :)
A500 Kick13 1MB Ram :)
Awatar użytkownika
VeloN
Posty: 206
Rejestracja: 26 mar 2005, o 17:42
Lokalizacja: Sosnowiec

Re: Digi Booster 1.7 PL

Post autor: VeloN »

do strefy zrzuty niestety nie mam wstepu
A500 Kick13 1MB Ram :)
Awatar użytkownika
Blod
Administrator
Posty: 1084
Rejestracja: 24 kwie 2003, o 13:49
Lokalizacja: Stolica

Re: Digi Booster 1.7 PL

Post autor: Blod »

Twoje konto > Grupy użytkowników > Strefa zrzutu (wybierz), Dołącz do zaznaczonych, Wyślij
|||||||||||||||||>--- [90%]
Awatar użytkownika
VeloN
Posty: 206
Rejestracja: 26 mar 2005, o 17:42
Lokalizacja: Sosnowiec

Re: Digi Booster 1.7 PL

Post autor: VeloN »

Dzięki Blod
A500 Kick13 1MB Ram :)
Awatar użytkownika
VeloN
Posty: 206
Rejestracja: 26 mar 2005, o 17:42
Lokalizacja: Sosnowiec

Re: Digi Booster 1.7 PL

Post autor: VeloN »

A czy ta wersja DB 1.6 PL jest z hackowana? chodzi mi o to czy po ustawieniu startup-sequrence nie wyskoczy że używam nie legalną kopię programu ;)
A500 Kick13 1MB Ram :)
olesio
Posty: 757
Rejestracja: 26 gru 2003, o 20:57
Lokalizacja: Szczecin

Re: Digi Booster 1.7 PL

Post autor: olesio »

Tego nie wiem, bo instalowałem ją jedynie na twardym dysku,
ale w trakcie instalacji można było pominąć pytanie o jakiś kod
z instrukcji - wciskając enter, więc może i inne zabezpieczenia
także zostały złamane. EDIT: tak sprawdziłem, stworzyłem pod
WinUAE dyskitkę, sofmatowałem ją, zrobiłem install DF0:, no i
wgrałem na dyskietkę digiboostera, dwa przykładowe modułu, a
do tego katalog libs - wszystko uruchomiło się prawidłowo z adf.
Pozdrawiam: olesio

"Cel uświęca środki"
Awatar użytkownika
RoniWorlds
Posty: 72
Rejestracja: 30 lis 2008, o 22:29
Lokalizacja: Warszawa

Re: Digi Booster 1.7 PL

Post autor: RoniWorlds »

ja trzeba posiadam wersję DigiBooster 2.18 cr PL,E,D ----DMS/cd24
-----------------------------------------------------------
A1200 Infinitiv Apollo 40/40 32 MB Zorro 2 / Picollo SD64

Amiga CDTV 3.0 SCSI

Moja baza Gier PL i Inne
http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Ami4ever
AmigaMafia
Posty: 1
Rejestracja: 14 sie 2021, o 12:39

Re: Digi Booster 1.7 PL

Post autor: AmigaMafia »

Cześć i czołem. :)

Po kilkunastu latach odkopałem Amigę z piwnicy i po przeglądzie pudła dyskietek natrafiłem akurat na DigiBoostera 1.7 w polskiej wersji językowej. :D

Po raz pierwszy w internetach! :mrgreen: -> https://www.mediafire.com/file/nw4xcgt49bbj99k/DigiBooster1.7PL.lha/file
Awatar użytkownika
norbi
Moderator
Posty: 2016
Rejestracja: 2 lip 2003, o 15:36
Lokalizacja: Dolny Slask
Kontakt:

Re: Digi Booster 1.7 PL

Post autor: norbi »

Myślę że Velon przez 12 lat znalazł poszukiwaną wersję.
Ale gdy jednak nie, to Twoja wstawka przyda się jemu i innym
ODPOWIEDZ