2. Conflict: EuropeTaka gra, nie pamiętam o co chodziło. Była mapa świata na której były zaznaczone różne punkty. Na dole kilka rzędów osób. Wstawały, przemieszczały się.
3. Doodlebug: Bug Bash 2 Gra platformowa w stylu Raimana. Cukierkowa grafika. byćmoże to gra gdzie były takie ołówki gumki itp. To nie zool. Ludzik miał antenki-czułki
4.Silkworm Latało się helikopterem i był do wyboru też samochód. Widok z boku. Leciało się z lewej do prawej.
5. Games, The: Summer Edition Gra na kilku dyskietkach w letnie mistrzostwa. Skok o tyczce, takie kółka, strzelnictwo.
6. World Championship Boxing ManagerMenedżer boksu.
7. Vermeer Coś w rodzaju giełdy. Pamiętam, że tłumaczenie było 99% a jedynym nieprzetłumaczonym tekstem było "Ja"

8. 2 gry na jednej dyskietce:

9. Kolorowanka dla dzieci

10. Giddy chodziło się słonikiem i trzeba było zatkać wulkan korkiem.
11. Persian Gulf Inferno Koleś z pistoletem biega po budynku, jeździ windom zabija, zagląda do drzwi
12. Polska gra do nauki angielskiego. Mam jeszcze pudełko gdzieś

13. Zaje** polski program do nauki ortografii. Fajne amimacje, dziadek z dzwonkiem itp. Pożyczyłem komuś i nie wróciła :/
>> Jeśli uda mi się te gry gdzieś dostać to będę miał całą kolekcję, którą miałem kiedyś. Wszystkie gry chodziły na Amidze 500 <<
Szukam też do ściągnięcia 2 gry, które miałem legalnie kupione. Jest to qwaq i Kajko i Kokosz.
Chodzi mi o .adf ale może być niezcrackowany bo mam oryginalną instrukcję z kodami!
Tak samo szukam też NovaPaint - też mam instrukcję z kodami więc wystarczy zwykła wersja.
Z góry dzięki! W część tych gier grałem jako bardzo mały dzieciak z kuzynkom. Jutro kuzynka przyjeżdża i chciałem se odświeżyć staare wspomnienia

Super Portal swoją drogą!