Arabskie Noce

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KACHA

Arabskie Noce

Post autor: KACHA »

mam pytanie co trzeba zrobic z pierwszymi drzwiami "innymi niz reszta" czy jak to tam jest nazwane, zeby je otworzyc :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
KACHA

nikt nie wie??? nie wierze:ppp Myslalam ze to wrecz dziecinne i glupie pytanie, a tu sie okazuje, ze nikt nie wie jak to przejsc :wink:
Awatar użytkownika
Juras

Post autor: Juras »

KACHA pisze:nikt nie wie??? nie wierze:ppp Myslalam ze to wrecz dziecinne i glupie pytanie, a tu sie okazuje, ze nikt nie wie jak to przejsc :wink:
Wie, wie... :D
Zbierz coś koło 60 kryształów, idź do handlarza wężami - dostaniesz "korbkę z węża". Korbke weź do "łapki" :wink: i uwolnij więźnia na dole. Ten wręczy Ci wytrychy do "drzwi innych niż wszystkie" (door type 2)...Dalej tylko polskie noce spędzone przy Arabian Nights :wink:
Pozdrawiam...
Awatar użytkownika
crowley
Kontakt:

Post autor: crowley »

Arabian Nights? Jak ja dawno w to nie grałem, gra zresztą zwieszała mi się w momencie, gdy spotykało się handlarza "wpław"
"Żyjemy tak, jak śnimy. Samotnie" - Joseph Conrad
Awatar użytkownika
KACHA

Juras pisze:
KACHA pisze:nikt nie wie??? nie wierze:ppp Myslalam ze to wrecz dziecinne i glupie pytanie, a tu sie okazuje, ze nikt nie wie jak to przejsc :wink:
Wie, wie... :D
Zbierz coś koło 60 kryształów, idź do handlarza wężami - dostaniesz "korbkę z węża". Korbke weź do "łapki" :wink: i uwolnij więźnia na dole. Ten wręczy Ci wytrychy do "drzwi innych niż wszystkie" (door type 2)...Dalej tylko polskie noce spędzone przy Arabian Nights :wink:
Pozdrawiam...
mam juz weza, a wieznia jakos nie moge nim uwolnic...
Arachnid

Post autor: Arachnid »

Podejdz do kola i wlacz menu (wybor przedmiotow). Musisz miec tego weza w rece zeby kolesia sciagnac.
Nie mowiac juz o tym iz w zamku znajduje sie jedno sekretne miejsce w ktorym mozna znalezc magiczna lampe(warta 5000 u sklepikarza).
Awatar użytkownika
KACHA

Arachnid pisze:Podejdz do kola i wlacz menu (wybor przedmiotow). Musisz miec tego weza w rece zeby kolesia sciagnac.
Nie mowiac juz o tym iz w zamku znajduje sie jedno sekretne miejsce w ktorym mozna znalezc magiczna lampe(warta 5000 u sklepikarza).
chodzi o to ze jak wchodze w menu i probuje wziac tego weza (juz na to wpadlam wczesniej zeby go wziac :wink: ), to wciaz mi miecz zostaje w dloni... tak jakby ten waz nie dal sie wziac
cholera pokombinuje z tym jeszcze bo takie gdybanie na forum nic nie da, a nie mam mozliwosci w tej chwili grac....
Awatar użytkownika
crowley
Kontakt:

Post autor: crowley »

a może coś nie tak z konfiguracją? upewnij się, że Compatibility Mode amsz ustawione na "Klawiatura"
"Żyjemy tak, jak śnimy. Samotnie" - Joseph Conrad
Arachnid

Post autor: Arachnid »

Sprawdzilem w moich slowach byl jeden blad. Nie podchodz do kola tylko calkiem poza tym pomieszczeniem najlepiej zaraz po zdobyciu "korby" ustaw ja jako przedmiot trzymany w lapie i wtedy idz do wisielca. Powinna sie wlaczyc rozmowa i facecik sam podejdzie do kola i sciagnie wisielca.
ODPOWIEDZ