DVD nagrywarka, jakie macie, jakie polecacie ?

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DanielP

DVD nagrywarka, jakie macie, jakie polecacie ?

Post autor: DanielP »

Niedlugo chce sobie sprawic nagrywarke DVD, wobec tego zapytam, jakie Wy macie nagrywarki, a jakie polecacie ? To bedzie moja pierwsza, wiec w tym temacie nie do konca jestem guru :) Zalezy mi aby miala dobra korekcje bledow.

Myslalem nad ktoras z tych :
- Toshiba SD-R5372B
- NEC ND-3500A
- Pioneer DVR-108
ale ciezko sie zdecydowac. A moze jakies inne sa lepsze ?

Ceny sa dosc podobne, wiec na cenie mi nie zalezy (tylko TDK i Plextory sa za drogie). Chodzi o jakosc. Wole 50 zl doplacic, niz potem zalowac
Ktory naped polecacie ? Prosze o "za i przeciw".
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

Heh, ciężko to ocenić bo u każdego wszystko chodzi inaczej. Na tej stronie możesz poczytać recenzje i artykuły odnośnie poszczególnych nagrywarek. Ja posiadam LiteOn SOHW-832S i jestem z niej bardzo zadowolony. Bez problemowo mi wypala wszystkie płyty i jeszcze żadnej nie skasztaniła
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
DanielP

Post autor: DanielP »

Pewnie ze znam CDRInfo, ale tam sa sami "nawiedzeni", a ja pytam normalnych uzytkownikow :) Bylem na tamtym forum, zglupiuec mozna - kazdy wszystko wie najlepiej i tylko jego nagrywarka jest the best :D
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

no bo tak jest. 99% użytkowników jest zadowolonych ze swoich sprzetów a ten 1% to ludzie którzy mają pecha i trafił im się akurat jaki wadliwy sprzęt na giełdzie czy gdzieś i będą rozpowiadać wszystkiem, że jest do dupy i żeby nikt nie kupował. Dlatego ja nigdy nie słucham opini innych na temat sprzętów bo to i tak się nie sprawdza. Patrz na swój portfel i intuicję a będzie dobrze. Słuchając innych tylko se namieszasz we łbie.
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
ODPOWIEDZ