Walentynki łelkam tu
Moderator: GTW
- Bebokus pospolitus
Mnie się podoba pewna dziewczyna o punkowej fryzurze.Tyle że ma 16 lat(mógłbym być jej bratem hihi).Ale co tam,raz się żyje
Więc w waletynki musi zostać moją Valentynką(innych możliwości nie ma).Zresztą mało to ryb pływa?

http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 

- Bebokus pospolitus
Hihi ,nie nie ojcem bo sam mam 21
Ale starszym bratem tak hihi.Kendziur głowa do góry,też jestem sam 

http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 

- Shoonay
- Kontakt:
- akuhedr
no to i tak już "bliżej niż dalej"Bebokus pospolitus pisze:sam mam 21

jak flash to flash ---> Love Pets (link tylko dla osób powyżej 18 roku życia)
EDIT: uwaga dodana przez moderację
If you live with apes man, it's hard to be clean
- Bebokus pospolitus
- Aliens
- Bebokus pospolitus
- martini
Slesz pisze:I znowu się zbliża.
W tym roku będę miał z kim spędzić, ale oczekiwanie po tym dniu czegoś specjalnego, czegoś więcej jest dręczące. Stworzone sztucznie a mimo to trudno mi się tego przeczucia pozbyć. Bo wiem, że idealizowanie prowadzi do zawodu.
A jak tam łu was ?(o ile to nie jest za bardzo osobiste pytanie)
Jakoś przeszło mi traktowanie Walentynek jako dnia wyjątkowego, nie mniej jednak wciąż jest to świetna okazja na zrobienie ukochanej niespodzianki. To tak jak z Dniem Kobiet - nie jest to dla mnie jedyna okazja aby pokazać dziewczynie że jest dla mnie najważniejsza.
Only Amiga makes it possible
happy owner of A500!

- akuhedr
ten "filmik" to wektorowa animacja i jako taka może być conajwyżej zaklasyfikowana jako "16"Aliens pisze:Autor, nie zaznaczył, że filmik zawiera sceny nie przeznaczone do oglądania przez niepełnoletnich. Brak znaczka "18+". Mam nadzieję, że modernizacja, zajmie się tym i słusznie wlepi autorowi ostrzeżenie.

mam nadzieje że autor powyższego cytatu "wlepi" sobie sam ostrzeżenie za sianie zamętu i paniki

- Aliens
A białe plamki, które lecą na tą dziewczynę, to oczywiście szampon. Nie no, jeżeli cię to bawi, to doprawdy współczuję. Filmik ukazuje sex w animacji. Może nie widać szczegułów, no ale kurde każdy się skapnie o co chodzi. A później tatuś musi tłumaczyć, czemu one się rozebrały i się do siebie przytulały.akuhedr pisze:
ten "filmik" to wektorowa animacja i jako taka może być conajwyżej zaklasyfikowana jako "16"![]()
mam nadzieje że autor powyższego cytatu "wlepi" sobie sam ostrzeżenie za sianie zamętu i paniki
Masz szczęście, że modernizacja przymyka oko na takie typu sprawy.
- akuhedr
hmmm
Aliens - już chciałem ci odpisać ale tak zobaczyłem po innych topicach i widze że przeżywasz ciężki okres "bycia wrzodem na dupie" więc darujmy sobie "dyskusje"
w kazdym razie ciesze sie ze wspomniana przez ciebie moderacja nie podziela twojej pasji "robienia smrodu"
cheerioo
Aliens - już chciałem ci odpisać ale tak zobaczyłem po innych topicach i widze że przeżywasz ciężki okres "bycia wrzodem na dupie" więc darujmy sobie "dyskusje"
w kazdym razie ciesze sie ze wspomniana przez ciebie moderacja nie podziela twojej pasji "robienia smrodu"

cheerioo
- Aliens
Widać, że nie mogłeś nic lepszego wymyśleć, więc postanowiłeś mi dopiec. O tak, doprawdy udało ci się. Zaraz napiszę tysiąd topiców, że jesteś chamem i po wyzywam wszystkich dookoła. Twoje wypowiedzi są conajmniej żałosne. Starasz się wywołać jakiś u mnie gniew ? Heh. Przestałem już zwracać uwagę na twoje głupie uwagi. Może zrozumieją twoje problemy na innym forum. Przemyśl to, a jak nie, to stuknij się, to pomoże. Czasem dzięki temu, człowiekowi przywraca to zdrowy rozsądek.akuhedr pisze:hmmm
w kazdym razie ciesze sie ze wspomniana przez ciebie moderacja nie podziela twojej pasji "robienia smrodu"![]()
cheerioo