dlaczego nie moge uruchomić gry "Moonstone"?
Moderator: GTW
-
- Mistrz Mortal Kombat 2
- Kontakt:
Tyle, że dźwięk się zdziebko różni 

www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
i tak nie moge odpalić Moonstone'a :/
Ludzi błagam ! napiszcie mi jak mam dokładnie skonfgiurować WinUAE,aby odpaliło Moonstone i skąd wziąść kickstarta 2.0 javascript:emoticon(':(')
Sad
Sad
- Aliens
Re: i tak nie moge odpalić Moonstone'a :/
Ja nie mam pojęcia, ponieważ nawet niewiem, co to jest WinUAETakEshi___ pisze:Ludzi błagam ! napiszcie mi jak mam dokładnie skonfgiurować WinUAE,aby odpaliło Moonstone i skąd wziąść kickstarta 2.0 javascript:emoticon(':(')
Sad

- Jedi
- Kontakt:
@Aliens - nie wiesz co to jest WinUAE?
A czy przypadkiem WinUAE to nie to samo co winuae? Bo widzę że dla Ciebie jeśli coś jest dużymi literami to już jest inny wyraz
.
@TakEshi___ - ta gra działa na konfiguracji ocs13, zarówno tą konfigurację jak i kickstart znajdziesz na tej stronie (http://emulacja.net ). Jeśli natomiast dopiero co zaczynasz swoją przygodę z emulowaniem to przeczytajto.
Powodzenia
.

@TakEshi___ - ta gra działa na konfiguracji ocs13, zarówno tą konfigurację jak i kickstart znajdziesz na tej stronie (http://emulacja.net ). Jeśli natomiast dopiero co zaczynasz swoją przygodę z emulowaniem to przeczytajto.
Powodzenia

"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
- Jedi
- Kontakt:
- Bebokus pospolitus
mnie wszystko ładnie chodzi.nie bede podawał konfiguracji,bo pewnie ładujesz wszystkie dyski naraz.Spróbuj wgrać gre z 1 dysku tylko,a potrem zmniniaj normalnie.
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 

-
więcej info proszę
Witam, jestem tu bo nie daję rady z konfiguracją do tej gry; przeczytałem wszystkie posty i dalej nic (nie czyta nawet pierwszej dyskietki)
Zainstalowałem: WinUAE 1.3.0.0 kickstart 1.3 - proszę o dalsze mocno szczegółowe instrukcje.
Z góry dzięki za pomoc
Zainstalowałem: WinUAE 1.3.0.0 kickstart 1.3 - proszę o dalsze mocno szczegółowe instrukcje.
Z góry dzięki za pomoc

-
Siemka
Mam niestety problem z ta grą:( Wszystko ustawilem wg. wszytkich postow.Wkladalem 1dyskietke, 2dyskietke ,3 dyskietke do dtrzech stacji naraz i przy zmianie dyskietki tzn. wyskakuje mi pleas insert disk B. i nic nie wczytuje mi jej:( Robliem wszystko wkladalem tylko 1 dysk to filmik mi sie pojawil i wszytko tak jak w tedy wloz dysk b . Jak wkladam 3 terz nie dzila co mam zrobic?
__________________________________-
Jest mozliwosc zmieniania plytek podczas emulowanie ?
PLZ o odp.

__________________________________-
Jest mozliwosc zmieniania plytek podczas emulowanie ?
PLZ o odp.

- ZB
nie plytek tylko dyskietek (obrazow), F12 - Floppy drives, mozliwe ze gra obsluguje tylko jedna stacje dyskietek DF0 i wniej masz zmienic z dyskietki A na B i naciskasz fire.MROUS pisze: Jest mozliwosc zmieniania plytek podczas emulowanie ?
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."
-
Nie wiem co Ty namieszałeś, bo gra się normalnie uruchamia na kofniguracji 1.3 orazMROUS pisze:SiemkaMam niestety problem z ta grą:( Wszystko ustawilem wg. wszytkich postow.Wkladalem 1dyskietke, 2dyskietke ,3 dyskietke do dtrzech stacji naraz i przy zmianie dyskietki tzn. wyskakuje mi pleas insert disk B. i nic nie wczytuje mi jej:( Robliem wszystko wkladalem tylko 1 dysk to filmik mi sie pojawil i wszytko tak jak w tedy wloz dysk b . Jak wkladam 3 terz nie dzila co mam zrobic?
obsługuje wszystkie stacje, więc wystarczy "włóżyć" wszystkie trzy obrazy dyskietek
do kolejnych stacji, a w razie czego juz Ci ZB napisał ze F12 możesz wywołac menu
WinUAE i zmienić sobie dyskietki. Jakbyś nadal miał problemy to przygotowałem taką
spakowaną wersję emulatora WinUAE 1.3 plus kickstart 1.3 plus sama gra MoonStone
plus konfiguracja, sciągnij http://uploaded.to/?id=ltjhol i rozpakuj do katalogu z WinUAE,
a póżniej uruchom WinUAE i załaduj konfiguracje moonstone.uae - no i jak chcesz
to popatrz jak wszystko jest ustawione przezemnie a potem kliknij "Start" i graj

Pozdrawiam: olesio
"Cel uświęca środki"
"Cel uświęca środki"