problem z planetemu

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

Forma robiłem.
Przy próbie instalowania Windowsa XP - instalowanie zawieszało się przy próbie sterownikow (na moment czernieje ekran, pojawia się, potem testuje co innego i czernieje, monitor gaśnie, komp niby-chodzi, nic sie nie dzieje -zwiecha) tylko systemy bez automatycznej instalacji sterowników ATI się nie wieszają przy instalacji. Spróbuję starszych sterowników, ale póki co wystarcza mi 16 kolorów + PSX. W razie czego mam zawsze opcję "uruchom na ostatniej znanej działającej konfiguracji" co sprawdzało się i wcześniej.

XP kiedyś chodził bezproblemowo. Potem powoli obraz zaczął się kaszanić. To prawie na pewno wina karty lub płyty głównej.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Xerwer

Post autor: Xerwer »

Witam - skoro przeinstalowywałeś system a stery nie wchodzą to wina sprzętu (karty) jeśli styki są w porządku (gniazdo AGP) czasem dobrze jest je przeczyścić a poza tym właśnie widziałem na Allegro R9700 Pro za 175zł - może czas wymienić kartę
Awatar użytkownika
Jedi
Kontakt:

Post autor: Jedi »

Albo jeśli masz ją jeszcze na gwarancji to idź do serwisu, zrobią za Ciebie :P .
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"

"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"

Kult - Komu bije dzwon
ODPOWIEDZ