aMifan_t13 pisze:
Nie wiesz, że jest zakaz picia alkoholu na terenie wojskowym? Ja jeszcze tyle z wojska pamiętam
właściwie nie wiedziałem
ZB pisze: Widac z roku na rok noworodki maja coraz bardziej zdegenerowane mozgi, co wplywa na pozniejsza abstynencje umyslowa, nalezy ci sie owacja na pierdzaco.
zapewne koledzy ze szpitala psychiatrycznego nauczyli cie takich "zajebistych" tekstów
piteq pisze:Chłpoak chciał się tylko pożegnac a ty na niego nie wiedziec czemu naskakujesz.
Niemusial udawac cwaniaczka i obrazliwie odpowiadac w moim kierunku skoro sam go nieobrazilem.
HooooBix pisze:zapewne koledzy ze szpitala psychiatrycznego nauczyli cie takich "zajebistych" tekstów
probujesz sie na mnie odgrywac za swoj zwalony gust lub raczej jego brak?
Bebokus pospolitus pisze:ZB jesteś niegrzeczny
To rozgrzesz wszystkie wulgaryzmy ktore tu niepoczynilem.
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."
HooooBix pisze:idz do domu zjedz witaminki i nie wracaj tu więcej
Ty natomiast powinienes zagospodarowac pusta przestrzen w swojej glowie.
Proponuje hodowle roslin - podloze w postaci nawozu naturalnego bedzie ci sluzyc.
"IT doesn´t born yet, because when IT born, it will be end of all what we know. IT is God, IT is Devil, IT is Unborn. It isn´t here yet, but seas become dry, newborns dying and land is controled by wave of hysteria and madness."
Arekis pisze:Wow. Kłótnia w której nie miałem nic do gadania. Jestem z siebie dumny
niema to jak uskuteczniac zarazem mielonke, w twoim wykonaniu jest "miszczoska".
Arekis bo znów wezmiesz udział . Nie stoje po niczyjej stronie. ZB musi miec troche racji. Ogólnie ludzie za bardzo sie tez wczuwają fora i w te przyjaźnie wirtualne z kimś tam, nie mówie ze taki jest biegu ale sa tego typu ludzie i znam takowych. ZB wyraził tylko swoją opinie i nikt nie powinien byc obrażony za to. Biegu chce sie pozegnać ze swoimi forumowiczami na te kilka miechów. Nie rozumiem skąd ta agresja z jego strony w strone ZB. W ten sposób zachowują sie dzieciaki do 13 roku życia które dostają komputer i internet. Wstyd!
AMIGA 600HD APOLLO 630/40 16MB FAST 2MB CHIP HDD 40MB
Bywa. Czasami na wikipedii jak coś czytam, to brzmi naprawdę fajnie, ale nawet pani od geografii nie kumała o co chodzi z "przesunięciem ku czerwieni linii emisyjnych".