Powiedz... powiedz czeeemu (czyli skąd ten nick?)
Moderator: GTW
- Slesz
Martni ?
(no dobra, znowu się zgrywam ;P )
PS. Słuchałem nieco więcej Waterboysów i muszę przyznać, że niezłe, ale do wokalu nadal nie jestem przekonany, momentami melodie też nie brzmią świetnie, ale wiadomo, że na płycie nie każda piosenka musi błyszczeć. Ogólnie całkiem przyjemny zespół, thx for info

(no dobra, znowu się zgrywam ;P )
PS. Słuchałem nieco więcej Waterboysów i muszę przyznać, że niezłe, ale do wokalu nadal nie jestem przekonany, momentami melodie też nie brzmią świetnie, ale wiadomo, że na płycie nie każda piosenka musi błyszczeć. Ogólnie całkiem przyjemny zespół, thx for info

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
-
- Jedi
- Kontakt:
- martini
Pralka i talon na kabanosy -> @Jedi
@Slesz - cieszę się że Ci się podobają
polecam (albumy) : "Fisherman's Blues", "Rock in the Weary Land" i "Too Close to Heaven" , co prawda jest ich o wiele więcej ale sam miałem okazję odsłuchać tylko te (no i oczywiście wspomniany wcześniej "This is the Sea")

@Slesz - cieszę się że Ci się podobają

Only Amiga makes it possible
happy owner of A500!

- NoOne
martin to jest jak się odejmie i od martini a martini powiedział zeby dodac i. No chyba ze to i jest ujemne wtedy jak sie doda i to bedzie zero czy jakos tak
. I chcialem jeszcze zapytac czy zeczywiscie masz na imie Martin czy Marcin? bo Martin to jest imie zagramaniczne a nie polskie i sie takiego imienia chyba nie stosuje w polsce? i to by bylo na tyle

Odpalajta swe motóry, zakładajta ala skóry
- Slesz
- Nosferatu
- martini
- Jedi
- Kontakt:
-