Chociaż w sumie, nie wiem czy można to nazwać systemem turowym. Może bardziej zaawansowane celowanie ze wstrzymaniem czasu?
Moderator: GTW
A jak już będziesz tam zgłaszał bugreport, to ja jeszcze proszę poprawić to, to i to.Bebokus pospolitus pisze:czy ktoś tego nie zauważył ,albo machnął ręką myśląc "zaraz przeca patcha wydamy "
Czyli?Bebokus pospolitus pisze:A ci którzy piszą że to profanacja to krzyż na droge ,kto by dziś kupił (poza starymi fanami ) grę która by wyglądała jak Fallout 1 czy 2 ?
Jak zwykle bywa sam nie umiesz wyrazic co chcesz powiedziec i pętlisz się we własnych zeznaniach.Bebokus pospolitus pisze:Jak zwykle bywa nie zrozumieliście mnie
Pomińmy już to, że trudno raczej żeby cokolwiek się "cofało do przodu", to według Ciebie jakiś rynek "cofa się do tyłu"?Bebokus pospolitus pisze:rynek PC to taki rynek który nie cofa się do tyłu
Eee, a to znaczy nie Twoja wina?Bebokus pospolitus pisze:także nie miejcie pretensji do mnie tylko do twórców Fallout 3
Jakieś poparcie dla tego faktu?Bebokus pospolitus pisze:tylko stwierdzam fakt że nikt by nie zrobił gry w rzucie izometrycznym tak jak poprzednie części
Czyli?Bebokus pospolitus pisze:zrobili grę która odpowiada dzisiejszym standardom graficznym.
Sprzedawcy się śmieją?Bebokus pospolitus pisze:Zresztą ludzie którzy właśnie zarabiają pieniążki na Fallout 3
Bo to prawda, bo to fakt, bo to punkt widzenia fana poprzednich części, bo to opinia, itp. itd.Bebokus pospolitus pisze:i tak to nic nie da więc po co wypisywać takie rzeczy .