Może mi ktoś z Was wytłumaczyć znaczenie wyrażenia "forum dyskusyjne"?
Bo widzę że to które ja znam jest co najmniej uważane przez Was za chore.
Poważnie, odkąd udzielam się w internecie, a będzie z 8 rok, na żadnym jeszcze nie byłem uciszany przez zwykłych użytkowników, gdyż szanowni rozmówcy, nie wiem, BOJĄ się tych potwornych literek które śmiem składać w jeszcze okropniejsze i jakże obraźliwe słowa.
Powiedzcie adminom że nie życzycie sobie mnie tutaj to mnie zbanują i będzie spokój, naprawdę, to takie łatwe!
---=== Edited by Wajrusek ===---
Sam tego chciałeś, odpoczynek do 2010
Właśnie zakończyłem Dead Space - zajęło mi to 12h. 07min. 57s. Super końcówka, chociaż pod koniec każdy się może domyśleć, że coś śmierdzi i nie będzie tak, jak by się mogło wydawać, jak na platformę wpełzła Mama Roju, to mój komentarz na temat jej wielkości i ewentualnych moich szans w walce z nią sprowadził do pokoju całą rodzinę (córka powiedziała, że tatuś brzydko mówi ). Super gra - za dni parę zabieram się do niej na poziomie niemożliwym. Ukończenie gry skutkuje różnymi bonusami (np. wojskowy pancerz), potrzebnymi na wyższych poziomach trudności gry. Polecam wszystkim (nie wiem dlaczego, ale ostatnia walka skojarzyła mi się z R-Type, może chodzi o wygląd Mamci?)
Przy okazji: otwieram ruch partyzancko/podziemno/sabotażowy mający na celu "odblokowanie" Shoonaya
W Cd Action Fallout 3 dostał 9 Można było się spodziewać że poniżej nie ocenią ,ja bym wystawił 7.
Czekam na jakieś łaty no i mody ,przedewszystkim coś co zmienia ekwipunek .
Ale Shoonay, SH1 ma 4+1 (Bad, Bad+, Good, Good+ i UFO), SH2 ma 4+2 (Leave, Maria, In Water, Rebirth oraz Dog, UFO). Polecam obejrzeć na youtube zakończenia UFO, albo przejść te parę razy (czego ja raczej nie zrobię). Fajna piosenka jest na końcu SH3
"Aren't you all sick and tired of that 'ol UFO ending?" - chyba tylko w 4 nie było.
Nie no, to forum naprawdę potrzebuje słownika wyjaśniającego szczegółowo co znaczy ironia.
A co powiesz na takiego Tekkena 3?
Każda postać ma własne zakończenie. A postaci trochę też jest.