Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
Mówie - spróbujcie wersji CD32, powinna być dobra. Tylko nie wiem czy pogracie z savestate'ami bo nie obsługują jeszcze dobrze CD32 Ale zwykłe save'y działają.
Kto ma, ten ma Z moich zabytkowych dyskietek. Aż się zdziwiłem że ruszyło po tylu latach leżakowania w pudełku. Problem w tym, że..... sprawna jest tylko pierwsza i chyba druga (trzeciej nie mam), a te znów nie działają z kopiami serii z "zajączkiem" - dyskietki od tego kompletu NIE WSPÓJDZIAŁAJĄ z tymi dwiema co mam. Więc i tak jak poprosi o trzeciego flopa to gra się kończy - flopa 3 nie mam Więc nic z tego.
Screeny z emulatora WinUAE:
Zdjęcie TV,CannnonFodder uruchomiony na A1200:
----------- EDIT ------------------
Jak dostanę weny i chęci na przeszukanie ponad 300 dyskietek, to może coś z tego będzie
Pozdrawiam - AlaN Amiga600 (KS-37.300 i 34.5), HD-1.2GB, karty S-RAM na PCMCIA
Wierzcie lub nie ale udało mi się uruchomić 24 misje(6 faz).
Jak pisałem wcześniej po 23 misji gra sie zawieszała i to był koniec.
Pomogło mi prawdopodobnie wyłączenie i włączenie dodatkowych stacji dysków df1,df2.
Udało mi się ukończyć CannonFodder!!!!
Chociaż 6 faza 24 misji to zgroza (wyścig z czasem)bo trzeba rozstawić żołnierzy na platformach żeby przyleciał helikopter i dopiero wszystko rozwalić (+ tzw. computer)