OFFTOPIC
Moderator: GTW
- Jedi
- Kontakt:
No dobra, jak zostałem zapisany w przykładzie to już wystartuję
. Tylko ostrzegam że już bardzo dawno w szachy nie grałem i nie umiem zbytnio grać
.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
- Jedi
- Kontakt:
-
Amos
- Kontakt:
- Wirus
- Moderator
a nie uważacie, że wygodniej byłoby stworzyć tabele wyników i zorganizowac turniej. Po pierwsze każdy by był sam i by się nie wkurzał na złe posunięcia partnera. Po drugie nie będzie śmietniku z ciągłym postowaniem. Po trzecie, żeby nie było oszustw, gry byłyby organizowanie na gamedesire.com Każdy by się umówił z każdym indywidualnie. Myślę, że to najlepsze rozwiązanie.
-
Amos
- Kontakt:
- Jedi
- Kontakt:
- Slesz
@Wirus - W sumie pomysł jest bardzo dobry. Tylko na gamedesire.com jest fpizetju ludzi zarejesrowanych itd., tłoczno tam po prostu, równie dobrze można zagrać chyba na kurniku (no dobra, pzyznam się egoistycznie, że próbowałem się zarejestrować na gamedesire jako "Slesz" i jako "Sleszozwierz" i już tacy są, co mnie niezbyt pociesza, a na kurniku jestem już jako Slesz
).
Poza tym kłótnie o posunięcia innych z grupy dodawałyby emocji, dlatego byłaby to gra tylko dla ludzi o mocnych nerwach
. No i rozgrywka byłaby zarejestrowana na forum.
No dobra, przyznam, marudzę:P. To co, jadymy
Poza tym kłótnie o posunięcia innych z grupy dodawałyby emocji, dlatego byłaby to gra tylko dla ludzi o mocnych nerwach
No dobra, przyznam, marudzę:P. To co, jadymy
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- martini
- Slesz
- Jedi
- Kontakt:
- Slesz
Z tego co się orientuję w szachy - turniej jedyne przeprowadzone rozgrywki odbyły się z moim udziałem 
Łostatnio forum przyschło, czas wymyślić coś nowego, żeby rozruszać tą garstkę, która w lecie nigdzie nie wyjechała i sprawdza forum codziennie
Wszelkie nowe topici dotyczące problemów natury filozoficznej mile widziane. Ja chętnie się wypowiem, ale w chwili obecnej nie mam weny do zagajenia tematu. Piszę to, żeby nie było że sam jestem od rozruchu na forum (bo nie jestem, prawda
), przecież ostało się parę niedobitków, każdy z nas może założyć ciekawy temat, taki duży taki mały może tralalala 
Taki pseudomotywacyjny pościk
Łostatnio forum przyschło, czas wymyślić coś nowego, żeby rozruszać tą garstkę, która w lecie nigdzie nie wyjechała i sprawdza forum codziennie
Wszelkie nowe topici dotyczące problemów natury filozoficznej mile widziane. Ja chętnie się wypowiem, ale w chwili obecnej nie mam weny do zagajenia tematu. Piszę to, żeby nie było że sam jestem od rozruchu na forum (bo nie jestem, prawda
Taki pseudomotywacyjny pościk
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
-
Amos
- Kontakt: