Film
Moderator: GTW
- Aliens
-
- Zbanowany
- Kontakt:
- Jedi
- Kontakt:
-
Nie zebym cos mowil ale wszystkie czesci zarowno Freddiego (Nightmare on Elm Street) jak i Jasona (Friday 13th) oprocz Jason X sa o amerykanskiej mlodziezy przesladowanej przez potwory. Takze jak komus sie podobaly wczesniejsze czesci to spodoba sie tez i ta. Mnie sie podobala zwlaszcza ze dosc niezla wyrzynka jest. Szkoda jedynie ze amerykanie maja tak genialne dzieci: "Jasona zabila woda Freddiego ogien wiec moze cos wymyslimy zeby sie ze soba napierdzielali." To jest jeden z niesmakow w tym filmie jak dla mnie.Ash pisze:A kto oglądał taki japoński film "Zatoichi"?
Nie wierz w te brednie, chyba że lubisz filmy o amerykańskiej młodzieży prześladowanej przez potwory. Jak dla mnie to straszna porażka, też się kiedyś podjarałem tym filmem, a wyłączyłem go po dwudziestu-kilku minutach.Aliens pisze:Jabym chciał obejrzeć Jason versus Freddy
Podobno fajny.
Taa Shaun of the Dead. Film jest genialny - calkowita parodia zywych trupow. 2 sceny utkwily mi z niego w pamieci:Jest nowsza czesc niz zmierzch (czy swit zywych trupow raczej) zywych tropow, nazywa sie wysyp zywych trupow i akcja dzieje sie w anglii.
Na poczatku kiedy po raz pierwszy sie pojawily zombiaki i glowny bohater wracal ze sklepu podchodzi do niego zombiak a ten: "Odwal sie nie mam drobnych".
Czy tez pod koniec filmu kiedy jednego faceta zombiaki zaczely wyciagac przez okno kobitka urwala mu noge (facetowi) i krzyczac "Uratuje Cie" zaczela noga nawalac zombiaki

Film naprawde godny polecenia.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: