Świerk czy nie Świerk ?

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

Kubal

Post autor: Kubal »

@Atalante -:D:D:D
@Arekis(to do ciebie ,chociaż wątpię czy zrozumiesz.)- A tuo Lare incipe !
Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Kubal , jesteś jakiś niedorozwinięty, czy co ? Co tu jeszcze robisz spamerze. Piszesz głupoty i robisz głupoty. A już miałem nadzieję, że odejdziesz ! :evil:
Awatar użytkownika
Atalante

Post autor: Atalante »

Aliens, a nie przeginasz Ty czasami? Poczytaj sobie swoje ostatnie posty i pomyśl ile z nich miało na celu coś innego niż obrażanie innych.
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
Awatar użytkownika
Aliens

Próbuję zrobić jakikolwiek porządek na tym forum. A mogę to zrobić tylko i wyłącznie, wytykając innym userom ich złe strony :| Ale tutaj mamy przypadki naprawdę chore... trzeba się tego pozbyć.
Anthrox
Mistrz Mortal Kombat 2
Kontakt:

Post autor: Anthrox »

@Aliens - ja do @Kubala nic nie mam (bo to nie jest zły człowiek), ale zaczynam odczuwać Twoje negatywne wibracje roznoszone na forum. Zgaduję, że grzeczności uczyły Cię orangutany ? :mrgreen:
[size=0]Sorry, ale mialem prawo zdenerwowac sie na @Aliensa[/size]
Ps. Musze iść wypic browca z Atalantem - bo cos mi tego brakuje ;)
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
Awatar użytkownika
Aliens

@Anthrox - Twoja sugestia jest tu zbędna. Ty nie masz, nic do niego, bo jakby nie patrzeć, to Wy jesteście jak jedna wielka rodzina z Arekisem.
Będe tępił spamowiczów, dopóki nie wyginą. Ty Anthrox, choć uważasz, że ta Twoja wielka przemiana, coś dała, jesteś nadal tym samym Mistrzem. Nic się nie zmieniłeś, a głównie liczba spamu też.
Tjaaa...
Anthrox
Mistrz Mortal Kombat 2
Kontakt:

Wybacz, ale nie bede komentował - nie chcę się zniżać do Twojego poziomu.
Ale dodam, że z @Arekisem nie utrzymuję kontaktu
Do GTW - prosze zwrocic uwage na lamanie regulaminu (obrażanie userów - ja zrobilem to wyjatkowo dla Aliensa, ale nawet to nie pomaga).
agresywne zachowanie w stosunku do innych użytkowników lub opiekunów forum
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
Kubal

Post autor: Kubal »

A może Aliens chce 3 Warna ?

Już Rydzyk w radiu Ma ryja jest bardziej tolerancyjny i grzeczniejszy od ciebie......Byś się wstydził.....Czy ciebie tak ktoś atakował jak spamowałeś forum lub shouta zapychałeś ? ?

Będe tępił spamowiczów, dopóki nie wyginą.
To popełnij seppuku ,bo sam shouta zapychasz .
Awatar użytkownika
Aliens

Jak to miło, że działasz zgodnie z regulaminem. A co do poziomu, musiałbyś nieźle podskoczyć, by mi dojść do butów.
Żałony jesteś :? Próbujesz być jakim bohaterem czy co ? Spójrz na Swoje zachowanie na forum i nie broń spamerów.
Próbujesz coś wymyślić, ale niestety Twoja małpa mówi, ci głupoty. Szkoda gadania. Kontynuowanie rozmowy z dziećmi, doprawdy jakoś mi nieodpowiada.
Anthrox
Mistrz Mortal Kombat 2
Kontakt:

Dziadzia - ja mały nie jestem - zresztą styl pisania pokazuje kto ile ma lat. Sam sobie zaprzeczasz - najpierw chcesz tępić spamerów (regulamin o nich wspomina), a teraz czytając Twojego posta można dojść do wniosku, że regulamin lekceważysz.
Sorry, ale słoma Ci z butów wyłazi
Awatar użytkownika
Aliens

Kubal pisze:A może Aliens chce 3 Warna ?
No ty z pewnością chcesz tego swojego pierwszego.

@Anthrox, nie tyle co lekceważe regulamin, co go łamię pisaniem spamu w tematach, gdzie to jest zakazane. Niedługo będe miał napisane 1000 postów i się wzbije na level 123. Ot co, tylko po to się tu zarejestrowałem. Weź nie chrzań...
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

Z uwagi na fakt, że temat zszedł na złą drogę zostaje on zamknięty. Jeżeli macie ochotę coś jeszcze sobie powiedziec to prosze to robić na priff. Ludzie wymyślili PW, gg, mail itp

Aliens, od pilnowania porządku na forum jest GTW więc nie musisz aż tak się starać, tym bardziej, że łamiesz w ten sposób regulamin.

Klozet
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Zablokowany