Star Wars - Ogólna Dyskusja

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

Awatar użytkownika
Borias

Post autor: Borias »

lista gier o tematyce SW http://www.osloskop.net/a/5/S.html
heh, sorki, ale tu jest najłatwiej, oczywiście to wcale nie znaczy, że zaraz zasysać trzeba, mozna sie zapoznać i kupić :wink:
Mierzwus

Post autor: Mierzwus »

dosc duzo tego, ale i ak nie ma wszystkich. czy ktos wie czy jest ktoras tam seria SW gdzie katarn sluzyl w imperium? (chodzi mi o wczesniejsza gre niz SW:Dark Force, nie mylić z DF 2)
Awatar użytkownika
kendziur

Post autor: kendziur »

Taka gra nigdy nie wyszła :P Najstarszą grą z Kylem Katarnem w roli głównej jest Dark Forces, ale tam już tępiłeś imperium. Widocznie taką historię wymyślili scenarzyści.
Pupcia, rubcia, salcesonik!
Helou, belou, w dupę słonik!
Tatolokalizator!
Mierzwus

aaa szkoda. bo grajac w Empire at War dowiaduje sie (poraz 2) ze Katarn jest zdrajca i jest scigany :}
i czy wiecie jak oni to robia ta serie SW? wymyslaja historie czy wg. tego co George wymyslil ?(w tych xx ksiazkach)
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Post autor: Bebokus pospolitus »

George tego nie wymyślił,to twórcy nam to tak urozmaicili :D
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Awatar użytkownika
Borias

Post autor: Borias »

właśnie. Empire at War, czy ktoś "sprzeda" mi sposób na przejscie tej misji, gdzie Han Solo i Chewbacca są w mieście okupowanym przez Imperium i tam mają coś wykraść? Trzeba jakoś ominąć AT-ST i AT-AT i różne grupki szturmowców, wyłączyć turbolasery i wejść do lokacji za nimi (lokacja ta znajduje się w prawym dolnym rogu mapy, a wyłącznik turbolaserów w prawym gónym), męczy mnie ta misja. będę wdzięczny za pomoc.

Tak przy okazji, co sądzicie o Empire at War? Czy to nareszcie RTS godny logo Star Wars?
Mierzwus

jesli chodzi o mnie to muzyka, oprawa dzwiekowa sa bardzo dobrze zrobione. z bohaterami tez pieknie wymyslili, ale co do samej gry to dla mnie klapa. te sterowanie oddzialami, tryb walki (albo space albo land). i jesli chodzi o mnie to najlepiej Star Wars wygladaja tak jak do tej pory byly robione. czyste strzelanki (TPP FPP) gdzie gracz ma wlasna postac i wczula sie w dana role. battlefront do przykladu: zagra tych 60 graczy kazdy robi co innego nie zaleznie od siebie i jako tako ogolna bitwa fajnie wyglada, zwlaszcza w BF 2

ale to tylko moja opinia
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2006, o 18:44 przez Mierzwus, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Żniwiarz
Kontakt:

Post autor: Żniwiarz »

A zna ktoś z was turecką wersję (zrzynę, jeśli chodzi o ścisłość) Gwiezdnych Wojen, pod tytułem "Adam z planety Ziemia"? Ja nie dałem rady, chociaż niewiele filmów mnie jest w stanie tak wykończyć, a "Plan 9 z kosmosu" oglądałem wiele razy :)
Akira Yamaoka
Mierzwus

do fanow Jedi Academy:
co trzeba zrobic by dzialala komenda GIVE ALL na multiplayerze na wlasnym serwerze? z checia bym polatal z kumplami jetpackiem albo byc pod cloakiem :}
Awatar użytkownika
Aliens

Post autor: Aliens »

Mierzwus pisze:do fanow Jedi Academy:
co trzeba zrobic by dzialala komenda GIVE ALL na multiplayerze na wlasnym serwerze? z checia bym polatal z kumplami jetpackiem albo byc pod cloakiem :}
Pierwsze słyszę o takiej komendzie. Co do jetpacka, to aktywujesz go wywołując w konsoli : "/jetpack".
Mierzwus

wlasnie ona nie dziala pisze: unknown command. po necie jak gralem to na nie wielu serwerach dziala give all. probowalem nawet wpisywac sv_cheat 1 ale nie uznaje mi tego
Awatar użytkownika
Aliens

Mierzwus pisze:wlasnie ona nie dziala pisze: unknown command. po necie jak gralem to na nie wielu serwerach dziala give all. probowalem nawet wpisywac sv_cheat 1 ale nie uznaje mi tego
Małe sprostowanie co do komend typu : /jetpack ; /kiss ; /kill me. One nie działają na wszystkich serwerach. Jeżeli już, to na mapach typu FFA ( free for all ) z modem JA+.
sv_cheat1 - czitujesz ? :?
Mierzwus

dobra problem rozwiazalem :} wystarczylo zalozyc serwer przez konsole, wtedy pisze CHEATS ARE ENABLED
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus

Post autor: Bebokus pospolitus »

Właśnie :D Jak w singiel player sprawić by kody działały?Zaciąłem się i musze sobie pomóc hyhy :D
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Awatar użytkownika
Aliens

Bebokus pospolitus pisze:Właśnie :D Jak w singiel player sprawić by kody działały?Zaciąłem się i musze sobie pomóc hyhy :D
Jesteś lol - łoś - ciota. Jeżeli nie przejdziesz single-player sam , bez kodów, to nie marz o jakichkolwiek wzrostach formy.
ODPOWIEDZ