A może blod załatwiłbyś dwie stacje dyskietek i pod DOSem zrzucił do ADF?
Ja mógłbym Catweaselem zrzucić, ale obawiam się, że za dużo roboty - Ty musiałbyś paczkę mi przesłać, a potem odsyłanie - coś się po drodze uszkodzi i będzie na mnie - chyba, że dosłałbyś mi kopię zrobioną przez X-Copy/D-Copy
www.thecompany.pl -> zajrzyj, gdy emulator Amigi stanowi dla Ciebie czarną magię.
@zeku & @Blod: przypomniało mi się że zapomniałem Wam odpisać...
Już nie trza, thanks, Psygore odpisał na EAB że ma oryginał z innego źródła i pracuje nad slave do gry.
A Shonnay jak wiem ze zlotu TheCompany też w swojej Amidze stacji nie posiada, ale To moze by Anthrox KotoŁasicą zrzucił, jednak dobrze że gra jest na warsztacie Psygore, bo na Niego można liczyć, jest bardzo chętny do spełniania requestów i w miarę posiadanego wolnego czasu dosyć produktywny, a więc pewnie niedługo doczekamy się wydania slave do tej gry.
Kiedyś mi stara dyskietki wyprała! Nie moje! Pożyczone, albo kradzione! Nie pamiętam czy działały one potem!
Życie jest bez sensu! Bezsens ma sens, bo jego istotą jest właśnie on sam! Zero nie istnieje! 2+3=4!
XBL: polish_viking
PSN: dead_brain-666
Xfire: hans_kleinman
Steam: scharfstein
鉄拳
- Franko. The Crazy Revenge.
- Jaguar XJ220
- Kajko i Kokosz (bez opakowania, ale z instrukcją)
- Mortal Kombat
- Mortal Kombat II
- Fire Force
- Body Blows Galactic
- Jurassic Park
Chciałby ktoś kupić, któryś z wyżej wymienionych tytułów ? Gry sprawne, kompletne (poza Kajko i Kokosz) i w bardzo dobrym stanie jak na swój niemalże 20 letni wiek. Miałem kiedyś amigę i zostały mi ze starych czasów. Dziś tylko miejsce zabierają.