Ja bym tego co te dziewuchy tworzą nawet muzyką nie nazwał. Taki szajs nie zasługuje na nazywanie go muzyką (chociaż właściwie pop to nie muzykaArekis pisze:a ta muzyka

Moderator: GTW
Ja bym tego co te dziewuchy tworzą nawet muzyką nie nazwał. Taki szajs nie zasługuje na nazywanie go muzyką (chociaż właściwie pop to nie muzykaArekis pisze:a ta muzyka
Wiesz, powinieneś dodać "wg mnie". A nie krytykować pop. Może uściślij, o jaki pop Ci chodzi? Które lata? Bo to, co obecnie nazywa się "popem" jest wg mnie plastikową sieczką i nie zasługuje na miano popu. Jeszcze dodam, że np. ja niespecjalnie lubię metal (w każdej odmianie) ale nie piszę, "metal to nie muzyka".Jedi pisze: (chociaż właściwie pop to nie muzyka) .
I oto mi chodziło, dzisiejszy pop (Britney Spears, Gwen Stefani itp.) zszedł zupełnie na psy. Maksymalna ilość głupoty w tekstach, a muzyka taka by podobała się dzisiejszej, jak by nie patrzeć - nie znającej się na muzyce młodzieży (żeby nie było wątpliwości - większość dzisiejszej młodzieży nie zna się na muzyce, nie przeczę że są wśród nich tacy, którzy się znają, bo na pewno są). BoOSH pisze:Bo to, co obecnie nazywa się "popem" jest wg mnie plastikową sieczką i nie zasługuje na miano popu
Jak nie znasz Vanilla Ice'a to co z cebie za ziomkaxiorek pisze:0.o? co znam?