Teraz to dałeśbiegu pisze:Nie wiecie kiedy wyjdzie PCI-2.0 ? i nowe GeForce 9800? Bo komputer planuje kupic w grudniu i mam nadzieje ze do tego czasu juz wyjdzie takie cos.

Moderator: GTW
Teraz to dałeśbiegu pisze:Nie wiecie kiedy wyjdzie PCI-2.0 ? i nowe GeForce 9800? Bo komputer planuje kupic w grudniu i mam nadzieje ze do tego czasu juz wyjdzie takie cos.
hehe ale nie chce ich kupowac. Tylko ze jak wyjdzie to nowe, to 8800 staniejaBorias pisze:
Teraz to dałeśA wszędzie piszą, o "zaletach" DX10 i waleniu w d. wszystkich napalonych na "nowości" z nim związane, 9800? Dżizas, myślałem, że ja mam hopla na punkcie sprzętu, ale po tym poście widzę, że jestem normalny. Człowieku, jak masz tyle kapusty na zbyciu, to kup sobie 8800GTS 320MB, to najbardziej opłacalna karta na rynku. Kurde, normalnie nie mogę się pozbierać po tym 9800
Może ja jestem do tyłu, ale czy istnieje jakaś gra, która obsługuje tekstury większe niż 256MB? Albo czy w ciągu 5 następnych lat powstanie gra, która ci wykorzysta te 640MB? Znowu nabijanie w butelkę i wyszarpywanie kasy z kieszeni userów.biegu pisze:
ja chce kupic 8800 gts 640 mb.