OFFTOPIC
Moderator: GTW
- Blod
- Administrator
Aliens, Arekis - tyle szans co Wy, chyba jeszcze nikt nie miał na tym forum. Jeśli nie potraficie się pogodzić i uspokoić, to przynajmniej powstrzymajcie się od agresywnych wypowiedzi.
OK, zostaliście oficjalnie ostrzeżeni. Od tej pory lecą ostrzeżenia, a jeśli ktoś przekroczy limit, to również bany.
OK, zostaliście oficjalnie ostrzeżeni. Od tej pory lecą ostrzeżenia, a jeśli ktoś przekroczy limit, to również bany.
|||||||||||||||||>--- [90%]
-
- Kontakt:
- Bebokus pospolitus
I jak się święta udały?U mnie byli dziadkowie(bo ja do nuch nie pojechałem),na szczęscie dzięki słowacjii nei było tak źle.Poza zjedzieniem śledzików i paru kieszków Finlandii z rodzinką nie działo się nic ciekawego.
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach 

- Jedi
- Kontakt:
Coś ciekawego zauważyłem:
.
Ostrzeżenia zmieniły nazwę na Nagany, ale w takim razie skąd jest to jedno ostrzeżenie? I dlaczego nie ma go w profilu? Zapewne kłopot z poprzednim modemAliens
Pochwał: 1
Nagan: 2
Ostrzeżenia: 1
Status: Offline

"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
-
- Kontakt:
- Jedi
- Kontakt:
- Blod
- Administrator
Zmieniłem nazwę, żeby nikomu się nie pomyliło co jest co. Nagana to przeciwieństwo Pochwały i mogą ją przyznawać moderatorzy. Jednak w przeciwieństwie do Ostrzeżeń, Nagan może być (teoretycznie) nieskończenie wiele. Po trzech Ostrzeżeniach automat przyznaje bana.Jedi pisze:Coś ciekawego zauważyłem:
Ostrzeżenia zmieniły nazwę na Nagany, ale w takim razie skąd jest to jedno ostrzeżenie? I dlaczego nie ma go w profilu? Zapewne kłopot z poprzednim modem.
|||||||||||||||||>--- [90%]
- Aliens
Ile nagan daje ostrzeżenie ?Blod pisze: Zmieniłem nazwę, żeby nikomu się nie pomyliło co jest co. Nagana to przeciwieństwo Pochwały i mogą ją przyznawać moderatorzy. Jednak w przeciwieństwie do Ostrzeżeń, Nagan może być (teoretycznie) nieskończenie wiele. Po trzech Ostrzeżeniach automat przyznaje bana.
- Blod
- Administrator
-
'Blod pisze: Nagany nie są w powiązane w ten sposób z ostrzeżeniami. To moderator decyduje czy przyznać naganę czy ostrzeżenie. Liczba nagan zależy od cierpliwości GTW. Ostrzeżenia można mieć maksymalnie trzy.
tutaj cierpliwość jest aż za duża :/
przez takie awanturki jakie są prowadzone na forum co raz mniej ludzi zagląda

np. wieki nie widziałem już shoonaya.
- Arekis