OFFTOPIC

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
OSH
Posty: 291
Rejestracja: 12 maja 2006, o 11:11

Post autor: OSH »

Absynt MA tak smakować, nawet z cukrem. Poczytaj, dlaczego go pito (i kto go pijał) to zrozumiesz :D
A1200 E/BOX Tower, Apollo 1240/25 MHz 34 MB RAM, HDD 20 GB; LG10x30x40, A1200 E1230/40 18 MB RAM, CD-32+SX-1 10 MB RAM, A500, CDTV, A600, C64, C64+1541-II:), C-64G
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus
Posty: 1410
Rejestracja: 6 sty 2005, o 17:26
Lokalizacja: Tychy

Post autor: Bebokus pospolitus »

Ziom , wiem dlaczego go pito itp .

Chodzi mi o to żeby tak nie smakował .
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Awatar użytkownika
OSH
Posty: 291
Rejestracja: 12 maja 2006, o 11:11

Post autor: OSH »

Nie da się:) to tak, jakbyś chciał zmienić smak czekolady.
A1200 E/BOX Tower, Apollo 1240/25 MHz 34 MB RAM, HDD 20 GB; LG10x30x40, A1200 E1230/40 18 MB RAM, CD-32+SX-1 10 MB RAM, A500, CDTV, A600, C64, C64+1541-II:), C-64G
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus
Posty: 1410
Rejestracja: 6 sty 2005, o 17:26
Lokalizacja: Tychy

Post autor: Bebokus pospolitus »

Jak porównywać wódke do czekolady ? .
Ale skoro tak twierdzisz, to pewnie masz rację .
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Awatar użytkownika
zeku
Posty: 290
Rejestracja: 16 sty 2006, o 10:53
Lokalizacja: Siedlce

Post autor: zeku »

Bebokus pospolitus pisze:Jak porównywać wódke do czekolady ? .
Ale skoro tak twierdzisz, to pewnie masz rację .
OSH-owi: :) chodzi zapewne o to że jak jesz czekoladę to masz czuć czekoladę a nie truskawkę. czekolada <--> wódka to tylko porównanie.
A500 1.3/2.05, 1.8MB SLOW, 5,25 Drive, FG24,
A500+ 2.04, AmigaOS 2.1/1.3, GVP HD8+ Series II 153MB, 1GB, CDRW, 1.5MB CHIP, 8MB FAST,
A600 1.3/2.05/3.1/3.5, ClassicWB68K, 2MB CHIP, 4MB FAST, 1,5MB SLOW, CF 4GB,
CDTV 2MB FAST,
CD32 + EUREKA COMMUNICATOR,
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus
Posty: 1410
Rejestracja: 6 sty 2005, o 17:26
Lokalizacja: Tychy

Post autor: Bebokus pospolitus »

Yo

Mam pytanko odnośnie Epsxe ( ukazała się właśnie najnowasza wersja z numerkiem 1.7 i są tu znaczące zmiany (jeszcze ładniejsza grafika w grach :) ) ,ale nie o tym tu mowa .

W części gier źle działa pad (np hogs of war czy final fantasy tactics ) ,nie wiem może coś źle ustawiłem etc .

Ktoś bawi się w emulacje Psx ?
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Awatar użytkownika
Shoonay
Posty: 824
Rejestracja: 1 mar 2004, o 03:29
Kontakt:

Post autor: Shoonay »

Bebokus pospolitus pisze:ukazała się właśnie najnowasza wersja z numerkiem 1.7
Mówisz o tej wersji z maja? ;)
Bebokus pospolitus pisze:jeszcze ładniejsza grafika w grach
Kwestia ustawień odpowiednich wtyczek.
Bebokus pospolitus pisze:W części gier źle działa pad
Czym się to objawia?
Najpierw sprawdź czy działa w win, a jak w innych emulach/grach działa - źle coś skonfigurowałeś.
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus
Posty: 1410
Rejestracja: 6 sty 2005, o 17:26
Lokalizacja: Tychy

Post autor: Bebokus pospolitus »

Hmm ,myslałem że wylazł dopiero teraz :)

Musiałem wyłączyć analogowe gałki i wszystko działa ,dziwna rzecz bo we wcześniejszej wersji nie musiałem tego robić .

Z niewiadomych mi powodów Hogs of war (grał ktoś ?) wyłącza się po jakimś czasie , może zbytnio namieszałem z pluginem graficznym ,ale w innych grach tak się nie dzieje .

Zresztą i tak uznaje Epsxe za jeden z lepszych emulatorów Psx .
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus
Posty: 1410
Rejestracja: 6 sty 2005, o 17:26
Lokalizacja: Tychy

Post autor: Bebokus pospolitus »

http://www.youtube.com/watch?v=iBDP-zWQ ... re=related

Masakra ,tak miał wyglądać Flashback na gameboy'a :)
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
Awatar użytkownika
Borias
Posty: 321
Rejestracja: 16 lut 2004, o 15:14
Lokalizacja: From Hell

Post autor: Borias »

Tak trochę nietypowo: jest problem: poszukuję utworu, który użyty jest w filmie Jarhead, kiedy marines robią tzw. "jebodrom", ten sam kawałek jest też w Kurczaku Małym - kiedy na wf-ie wszyscy rzucają piłkami, a ryba w tym kasku unika piłek. Szukałem w spisach kawałków na ścieżkach dźwiękowych, ale nie znalazłem.
ASUS M4A77TD PRO, PhenomII X4 955, ASUS 285 1GB 512bit, 4GB RAM DDR3 Kingston 1,6GHz, HDD's 1TB/320GB, Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer, Tagan BZ 700W, w: NZXT Apollo.
A1200 Tower, Kick 3.1, Apollo 1240, 16 MB RAM, HDD 500 MB
Awatar użytkownika
Shoonay
Posty: 824
Rejestracja: 1 mar 2004, o 03:29
Kontakt:

Post autor: Shoonay »

Może coś z tej listy?
Awatar użytkownika
Borias
Posty: 321
Rejestracja: 16 lut 2004, o 15:14
Lokalizacja: From Hell

Post autor: Borias »

"Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now)" - dobrze, że jest coś takiego jak Youtube, hłehłe.
Dzięki Shoonay :D
ASUS M4A77TD PRO, PhenomII X4 955, ASUS 285 1GB 512bit, 4GB RAM DDR3 Kingston 1,6GHz, HDD's 1TB/320GB, Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer, Tagan BZ 700W, w: NZXT Apollo.
A1200 Tower, Kick 3.1, Apollo 1240, 16 MB RAM, HDD 500 MB
Awatar użytkownika
Shoonay
Posty: 824
Rejestracja: 1 mar 2004, o 03:29
Kontakt:

Post autor: Shoonay »

No problemo ;)
Sam już parę razy się przekonałem że, oficjalny soundtrack z jakiegoś filmu a konkretne utwory które w nim służą za podkład - to dwie różne sprawy ;)
Awatar użytkownika
Slesz
Posty: 1728
Rejestracja: 5 lut 2005, o 02:29
Lokalizacja: Gdańsk

Post autor: Slesz »

Głowy nie dam, ale Alone in the Dark 4 w wersji na Gameboya też chyba skończył jedynie jako beta:
http://pl.youtube.com/watch?v=zqobFtTvGsQ
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Bebokus pospolitus
Posty: 1410
Rejestracja: 6 sty 2005, o 17:26
Lokalizacja: Tychy

Re: OFFTOPIC

Post autor: Bebokus pospolitus »

Yo

Chcę kupić drukarkę by drukować :) , ale nie zwykły tekst tylko kolorowe strony ( potrzebne do pewnego projektu ) .
Nie znam się za bardzo na tym ,ale drukarki laserowe pewnie są lepsze , czy ktoś wie na ile starczy taki kolorowy toner ?
http://www.retrostacja.org/ multi blog o grach :)
ODPOWIEDZ