Ostatnio podjąłem się próby zrobienia filmuna podstawie gry Inny Świat. Zrobiłem go, dając jemu głębsze podłoże fabularne i parę innych przeróbek. Jezeli chcesz go obejrzeć, zassaj stąd: http://trollbsd.org/~adziu/kondzior/Bez_nazwy3_0001.rar . Za dwa tygodnie znajdą się tam pozostałe dwie części. Wszelkie sugestie, pochwały i krytyki proszę kierować na ów topic. Wkrótce- Flash Back w realu!
The Another World Trilogy
Moderator: GTW
- kendziur
The Another World Trilogy
Witam.
Ostatnio podjąłem się próby zrobienia filmuna podstawie gry Inny Świat. Zrobiłem go, dając jemu głębsze podłoże fabularne i parę innych przeróbek. Jezeli chcesz go obejrzeć, zassaj stąd: http://trollbsd.org/~adziu/kondzior/Bez_nazwy3_0001.rar . Za dwa tygodnie znajdą się tam pozostałe dwie części. Wszelkie sugestie, pochwały i krytyki proszę kierować na ów topic. Wkrótce- Flash Back w realu!
Ostatnio zmieniony 1 sty 2006, o 19:31 przez kendziur, łącznie zmieniany 7 razy.
Pupcia, rubcia, salcesonik!
Helou, belou, w dupę słonik!
Tatolokalizator!
Tatolokalizator!
- Jedi
- Kontakt:
O bardzo chętnie obejrzę film. Mój e-mail: jedi133@o2.pl
P.S.
Może byś sobie załatwił serwer i tam wpakował swój film, żeby wszyscy mogli obejrzeć, wtedy jak Ciebie nie będzie? Chyba że film jest tak duży że się nie zmieści na darmowym koncie.
P.S.
Może byś sobie załatwił serwer i tam wpakował swój film, żeby wszyscy mogli obejrzeć, wtedy jak Ciebie nie będzie? Chyba że film jest tak duży że się nie zmieści na darmowym koncie.
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Kult - Komu bije dzwon
- Wirus
- Moderator
- kendziur
Another World The Movie- historia
A więc wszystko zaczęło się dość niedawno, w pewien czerwcowy wieczór. Zademonstrowałem swojej przyjaciółce grę Another World. Ze sporym zakłopotaniem usiłowała przejść pierwszy poziom- bez skutku. Wpadłem na pomysł nagrania jej "solucji" w formie pliku wideo. Wtedy w mojej głowie zrodził się pomysł: a może by tak zrobić film o tej grze? Taka genialna i niedoceniona... Poczatki byly banalne : nagrywanie gry, montowanie w movie makerze, wstawienie muzyczki i fin. Z kolejnymi częściami projekt nabierał blasku. Trylogię zamknąłem. Można odstawić na półkę, żeby się zakurzyła. Czyżby? W niedalekiej przyszłości planuję zrobienie PRAWDZIWEGO filmu z żywymi aktorami. Czy uda mi się? Tylko czas pokaże...
Pupcia, rubcia, salcesonik!
Tatolokalizator!
Tatolokalizator!
- Shoonay
- Kontakt:
Ten filmik to cosik jak to:http://www.retrogaming4ever.com?
- Wirus
- Moderator
- Shoonay
- Kontakt:
- Grzesiek
-
Amos
- Kontakt:
- Grzesiek
To będzie : http://amigamuseum.commodore.fr/Fichier ... video.mpeg
życzę miłego oglądania
życzę miłego oglądania
man and the beast go to the east
-
Amos
- Kontakt:
-
Arachnid
Heh genialne te fimiki. Moze by tak zamiast gier do sciagniecia (ktore i tak mozna bezproblemowo z planetemu zedrzec) na amiga.elbi zrobic zbior recenzji configow (aby mozna bylo bezproblemowo uruchomic gry) screenow i wlasnie filmow na podstawie gier.
A po za tym fanow cannon fodder polecam gre Darwinia. Nie zdradzam dlaczego ale kazdy amigowiec raczej powinien w nia zagrac (czuc klimat amigi na kilometr ale raczej nie ze screenow lecz w samej grze).
A po za tym fanow cannon fodder polecam gre Darwinia. Nie zdradzam dlaczego ale kazdy amigowiec raczej powinien w nia zagrac (czuc klimat amigi na kilometr ale raczej nie ze screenow lecz w samej grze).
- Grzesiek
Jest na tej samej stronie co podałem filmik z cannon fooder w dziale download. To będzie gdzieś na samym dole strony. Są trzy pliki z DragonsLair: Total - nagranie całej gry, Anoune - zapowiedź DragonsLair2 i Reportage - czy jakoś tak ale tego nie widziałem. Jest też chyba nagrny fimik z SpaceAce.
man and the beast go to the east