Problemy z logowaniem
Moderator: GTW
-
- Kontakt:
Problemy z logowaniem
Mam straszne problemy z logowaniem , udaje się dopiero gdzieś za piątym - szóstym razem , a jak już sie zaloguje , to nie widać nowych postów. Używam IE 6.0 , w Operze też tak mam
- Slesz
- akuhedr
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
Re: Problemy z logowaniem
mi się ostatnio też tak zrobiło .Używam FirefoxaAmos pisze:Mam straszne problemy z logowaniem , udaje się dopiero gdzieś za piątym - szóstym razem , a jak już sie zaloguje , to nie widać nowych postów. Używam IE 6.0 , w Operze też tak mam

- Slesz
Skoro tylko u was są takie problemy, znaczy że to nie wina kompatybilości kodu.
Sprawdź ustawienia w firewall'u , spróbuj go wyłączyć na moment, bo może blokuje pewne sprawy. Przejrzyjcie ustawienia cookies.
U mnie na Windows 2000 z Firefoxem 1.5 działa wszystko poprawnie.
Sprawdź ustawienia w firewall'u , spróbuj go wyłączyć na moment, bo może blokuje pewne sprawy. Przejrzyjcie ustawienia cookies.
U mnie na Windows 2000 z Firefoxem 1.5 działa wszystko poprawnie.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Nosferatu
Ostatnio też napisałem jednego posta, a po jego wysłaniu okazało się, że nie byłem zalogowany (zanotowało mnie jako "Gość") pomimo tego, że od momentu rejestracji na tym forum mam zaznaczoną opcję "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie".
Zdarzyło się to jednak tylko raz i jak dotąd więcej się nie powtórzyło.

THE BEST IS YET TO COME
- Slesz
Mi się zdarzyło, że mnie wylogowało, jak zostawiłem włączoną przeglądarkę (zalogowany) na dłuższy czas. Po powrocie do komputera okazywało się, że jestem wylogowany. Tak poza tym te dziwnie reagujące "nieprzeczytane" posty. A tak, to wszystko gra.
Jedyne, co możemy zrobić to
A) cierpliwie czekać
B) poznać szczególowo phpBB i dostarczyć gotowe rozwiązanie
Jedyne, co możemy zrobić to
A) cierpliwie czekać
B) poznać szczególowo phpBB i dostarczyć gotowe rozwiązanie

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.