A gdzie prawdziwe Commodore?
A i jeszcze jedno
Opis działu Kupię/Sprzedam jest nieaktualny
A gdzie Commodore? Commodore jest tu traktowany. . . NierównoPisz tutaj jeśli masz zamiar kupić/sprzedać Amigę lub jakieś podzespoły do niej.

Moderator: GTW
A gdzie Commodore? Commodore jest tu traktowany. . . NierównoPisz tutaj jeśli masz zamiar kupić/sprzedać Amigę lub jakieś podzespoły do niej.
Nie wiem czy zauważyłeś, ale głównym tematem serwisu jest Amiga, a Commodore jest raczej jako "dodatek". Przynajmniej na razie, bo dopiero co wszystko powstało i domyślam się, że tematyka Commodore będzie się rozwijała na tej stronie, jednak myślę, że mimo wszystko główne tematy dyskusji na forum będzie Amiga.Arekis pisze:A gdzie Commodore? Commodore jest tu traktowany. . . Nierówno
Głónym tematem serwisu jest emulacja. Dodatkowych działów dla C64 jeszcze nie ma, bo nie ma takiego zapotrzebowania. Jak będzie trzeba to zostaną one dodane.Jedi pisze: Nie wiem czy zauważyłeś, ale głównym tematem serwisu jest Amiga, a Commodore jest raczej jako "dodatek". Przynajmniej na razie, bo dopiero co wszystko powstało i domyślam się, że tematyka Commodore będzie się rozwijała na tej stronie, jednak myślę, że mimo wszystko główne tematy dyskusji na forum będzie Amiga.