Traps & Treasures...

Zajrzyj tutaj jeśli masz problemy z emulacją Amigi.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Mentor

Traps & Treasures...

Post autor: Mentor »

mam tą gierke ale tak jak w przypadku Benefactor mam jakieś problemy z odpaleniem. Mianowicie jest wszystko ok do momętu. Ju po prezentacji oraz tej krutkiej histrryjce pojawia sie obrazek ze znanym piracikiem i pulsujący napis press buttom przyciskam ale nic sie nie dziej i odnowa leci historyjka. Niech mi ktoś pomoże bo to jest gra mojego życia z dzieciństwa wcześniej pisałem posty o Benefactor też jej odpalić nie moge a jest to II gra mojgo życia. a Więć HELP !!!
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

przeczytaj post z benefactorem. Wrzuć te konfigi i najlepiej ściągnij ta gierke z planetemu.net to masz pewność ze wersja gry bedzie na 100% dobra
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Mentor

znów mi przyszło napisać post... hmm chodzi o Traps & Treasures chciałbym zapytać cyz ktoś nie ma gotowego configa właśnie do tej gry. Próbowałem ją odpalić na cfg o Olesia do gry Benefactor i prawie sie udało tyle że na czarnym ekranie pisze zebym wsadził dyskietkę do napędu i przycisnął przycisk. W tym cfg Olesia Ctrl robił za przycisk akceptujący ale w tym momęcie nie podziałał, takze wysyłam swą prośbę o taki config. Z góry Thx ...:)))
Fre

Post autor: Fre »

Chyba wiem o co chodzi. Ta gra obsługuje tylko 1 stacje dyskietek, czyli DF0. Więc musisz zamienić dyskietke jak Ciebie o nią prosi i klikasz "Ctrl" o ile w zakładce Game and I/O Ports masz ustawione na Keyboard Layout B (sądze że masz ustawione bo wspominałeś o klawiszu Ctrl).
Dzięki za pozdrowienia.
Respekt to nie dar - trzeba na niego zapracować.
Mentor

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Dzięki Fre za podpowiedz ;) Miałeś rację F12, zmiana dyskietki i wszystko gra... :))) Gierka dział bez problemów. Pozdro czymajcie sie :P
ODPOWIEDZ