virtual dub jak najbardziej, ale do prostego dzielenia filmów lub wycinania fragmentów (bez ustawiania kodeków konfiguracji itp) to polecam program avi mpeg splitter. A potem do ewentualnego polączenia ich w całosc: avi mpeg rm joiner. Programy są proste w obsłudze i dostepne w wersji trial do sciagniecia.
wersja trial - mozesz przetestowac główne opcje programu za darmo w przeciągu kilku lub kilkunastu dni, potem musisz usunac program ze swojego komputera lub zaplacic kase i otrzymac pelna wersje (chyba najprosciej jak sie dalo wytlumaczyc) a tu masz link do prostego programu www.google.pl wpisz to co podalem we wczesniejszym poscie
Czasami tak, a czasami nie, to zależy od wersji. Czasami wygląda to po prostu tak, że dostajesz pełną wersję programu i to czy ją zarejestrujesz jest kwestią twojego sumienia:) A czasami jest to po prostu demo.
Przeciez tam nima nic trudnego, najpierw wgrywasz film ktory chcesz pociac(w menu u góry "File" open file a potem wybierasz w którym momencie chcesz go obciac wpisujesz moment od ktorego ma sie zaczynac wyciety kawalek np: 01:12:02 do 01:34:02 i klikasz gdzie chcesz plik zapisac i tszystko, kilka minut i juz masz wyciety kawalek
A ja się wkleja do innego filmu ten kawałek i żeby jeszcze jakby te kawałki leciały leciała muzyka A ppo za tym ja mam pliki wmv jak można je zmienić avi Znowu trzeba jakiś oddzielny debilny program
Przecież tam się nawet wszystkie Avy nie otwierają do dupy
tak do tego żeby zmienic wmv w avi trzeba kolejny debilny program jeszcze jeden idiotyczny trzeba zeby podkład muzyczny zmienic i jeszcze na dodatek tej całej głupoty trzeba jeszcze jednen kretyński program zeby to wszystko do kupy połaczyc