Na 1 kwietnia będę miał w Polsce do sprzedania 28 oryginalnych gier w pudełkach na Amige z czego około 10 jest zafoliowanych!!! Jest tam np. Shadow of The Beast II, Settlers, Traps and Treasures... i inne. Gry są oczywiście w wersji anglojęzycznej. Jako bonus daje 2000 (dwa tysiace) dyskietek 3,5" w pudełkach (po 100 lub wiecej w kazdym pudle), dokładam także Amige 500 oraz monitor Commodore 1084, 2 joysticki, mouse.
Jutro zrobię zdjęcia oraz spis. Czekam tylko na propozycje od prawdziwych amigowcow (takich jak ja:) ). Nie myślcie sobie ze wysprzedaje moj sprzet Amigowy - o nie. Jestem prawdziwym Amigowcem od roku 1990, kiedy to kupiłem moją pierwszą A500 za oszczędności mojego życia i tak się zaczęła przygoda z najlepszymi komputerami na planecie Ziemia (czytaj Commodore Amiga). Zbieram oryginalne gry i programy na Amige i C-64 i kupuje na aukcjach z całego Świata i to co chce zostaje a reszte odsprzedaje. Te które mi sie powtarzaja po prostu odsprzedaje. Chcę wzystko srzedać jako całość, jezeli sie nie uda będę sprzedawał po częsci na Allegro.
Czekam na poważne oferty tylko. Kolekcjonerzy tacy jak ja na pewno będą mieli dobre żniwa. Muszę Wam sie pochwalić moim ostatnim nabytkiem - jes to NOWA nigdy nie używana w oryginalnym kartonie Amiga 500 w wersji UK oczywiście za którą zapłacilem chyba wiecej niż kosztowała w 1989 roku?! Ale czego się nie robi dla "przyjaciolek"