Shadow of the beast 3

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
perseo

Shadow of the beast 3

Post autor: perseo »

Jak przejść drugi etap? Tam jest koleś który rzuca beczkami ja wrzucam do wody stół czy da się nim jakoś sterować czy trzeba przeskoczyć przez wodę?? Sterowanie beczką jak to robić niewiem czy mam wejść do niej czy zabić gościa który tym wszystkim steruje???
Ash

Post autor: Ash »

Zabij kolesia który steruje tym dźwigiem (tylko uważaj, bo cały czas będzie cię próbował złapać), idź po drabinie na górę. Idź na lewo, zabierz złoto, a potem na prawo i zabij potwora bez głowy. Zabierz jego broń i idź do końca korytarza po złoto. Zejdź teraz na sam dół po drabinie i uderz w mały mostek z lewej strony koło zielonego stwora (uważaj, żeby go nie zabić) żeby zabezpieczyć pierwszą dziurę w podłodze, drugą natomiast pozostaw otwartą. Wróć teraz do dźwigu i za jego pomocą umieść beczkę na taśmie powyżej na jej prawym końcu. Wejdź teraz do beczki i strzel w dźwignię. Gdy spadniesz w niej na dół, zielony stwór wrzuci cię do wody. Gdy dobijesz do brzegu wyjdź na ląd.
Pamiętaj, że etap w Nosthomak musisz przejść jako ostatni.
perseo

Shadow of the baest 3

Post autor: perseo »

Co mam zrobić jak wrzucam stół do wody tam zawsze tracę dużo energji przy przeskakiwaniu na brzeg można sterować stołem ?? Dzięki
Ash

Post autor: Ash »

Musisz zrzucić stół i skrzynię, a potem ją rozbić. Będziesz mógł przeskoczyć po deskach.
ODPOWIEDZ