kickstart

Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
pawcio

kickstart

Post autor: pawcio »

Czytamto wytlumaczenie odnosnie instalowania tego programu, a nie ma tam ani slowa, co zrobic z t6m sciagnietym kickstartem.Gdy wlaczam WinUAE, to program mowi, ze nie mam tego kickstarta.Co trzeba z nim zrobic po sciagnieciu??
Ash

Post autor: Ash »

Zakładająć że korzystasz z WinUAE w wersji 9.92 i rozpakowałeś je do jakiegoś katalogu, to musisz w zakładce PATHS wybrać ścieżkę docelową dla kickstartów (do tego katalogu gdzie je rozpakowałeś). Potem RESCAN i gotowe.
Gość

Post autor: Gość »

sorki,ale napisalem posta w zlym temacie.dopiero teraz spojrzalem.z gory przepraszam, ale moj problem jest nadal aktualny.
Gość

juz jestem troche dalej.chce uruchomic gre Arkanoid.Wszystko jest ok.pojawia sie niebieski ekran dosa amigi, potem napisy producenta gry, a jak wcisne myszke, to pojawia sie kolorowa kasza.o co moze chodzic??
Awatar użytkownika
SDC

Post autor: SDC »

daj mi na maila te gre i konfig Twego WinUae. Pobawie sie, mając nadzieję pomóc Tobie :)
Łatwiej ubrać kobietę niż ją rozebrać.
OGame/Tibia fan.
Gość

a moze daj mi swoj nr gg to mi wszystko wytlumaczysz??Bede pozniej.Napisz mi to gg:)
Gość

co mam zrobic jak mam sensible world of soccer, ktore normalnie jest na 2 dyskietkach??i czym sie w tej grze steruje??I czy ktos moze mi pomoc z tym arkanoidem??
Awatar użytkownika
SDC

Post autor: SDC »

Nie mam w zbiorach tego Arkanoida więc nie mam jak pomóc, w moim profilu znajdziesz email.
Łatwiej ubrać kobietę niż ją rozebrać.
OGame/Tibia fan.
ODPOWIEDZ