Dokladnie, hcialbym wiedziec jak np.: dodawac do sily itp.

PS.Wielkie Pozdro !!!
Moderator: GTW
Noo po pierwsze to jakie świątynie i jaka meduzaZabij smoka, oczyść wszystkie świątynie, a na końcu zmierz się z meduzą
Heh no to co, że krótka? Ważne, że wysoce wciągająca, szczególnie jak do zabawy zaprosisz kumpliGierka jest dość krótka, co wcale nie oznacza że nie warto w nią zagrać
Też się nie zgodzę, bo żaden scroll nie zwiększa statystyk. One służą do np. kradzieży przedmiotów, zamiany w ptaka, ochrony przed walką itp.podczas gry znajdziesz "scrolle" których użycie spowoduje charakterystyk podbicie
Może nie wyraziłem się dość jasno. Pisząc 'świątynie' miałem na myśli miejsca w których gnieżdżą się stwory. 'Meduza' to ostatni boss. Dość dawno w to grałem i nie wszystko dokładnie pamiętam. Nie czepiaj się nazw bo na pewno wiedziałeś co miałem na myślimelo pisze: Noo po pierwsze to jakie świątynie i jaka meduza![]()
Przecież napisałem że długość gry wcale nie odbija się na przyjemności czerpanej podczas spędzania z nią czasumelo pisze: Heh no to co, że krótka? Ważne, że wysoce wciągająca, szczególnie jak do zabawy zaprosisz kumpli![]()
...zwiększania prędkości bohatera itd. etc. Heh może źle to ująłem, ale właśnie o to mi chodziło...A endurance to wytrzymałość, więc chyba wpływa na ilość energii zabieranej przy ciosie.melo pisze:
Też się nie zgodzę, bo żaden scroll nie zwiększa statystyk. One służą do np. kradzieży przedmiotów, zamiany w ptaka, ochrony przed walką itp...
U płatnerza do kupienia są 3 miecze. Oczywiście im droższy tym lepszy (ale nie wiadomo dokładnie ile zabierają obrażeń). Oprócz tego jest jeszcze jeden miecz - "Sword of Sharpness" (ten jest najlepszy). Nie pamiętam czy można go gdzieś kupić (chyba można go czasem znaleźć w sklepie z przedmiotami magicznymi , ale już dawno nie grałem, więc nie dam sobie głowy urwać). Ale na bank można go znaleźć odwiedzając siedliska potworów.Marcinus pisze:Dzieki.Jeszcze jedno pytanie jaki miecz oddaje ile obrazenie. zgory dzieki