buahahaah, niezły wypas ponad 30tys. odwiedzin tej aukcji mówi samo za siebie
Miałem kiedyś gForce 2mx z prolinka i działała bez zarzutu, może sie pomylili, oczywiście o upgradowaniu biosu w karcie tej marki raczej nie może być mowy
Łatwiej ubrać kobietę niż ją rozebrać.
OGame/Tibia fan.
Miałem kiedyś gForce 2mx z prolinka i działała bez zarzutu, może sie pomylili, oczywiście o upgradowaniu biosu w karcie tej marki raczej nie może być mowy
No co ty miałem prolinka Ge-Force 2 GTS kupiłem go chyba w 2000-2001 za bagatela 1200 złociszy śmigał idealnie do tego roku bios szło zmienić bez problemu jak rówinież z identycznej przełożyłem scalaka gniazdo i pare elementów SMD i w ten sposób dorobiłem TVOUT bo moja niemiała śmigało aż miło , niestety po pęknięciu wężyka WC szlag ją trafił ( niestety woda destylowana jaką miałem w układzie do końca destylowana niebyła ) aukcja na medal i w pełni się zgadzam ze sprzedającym akurat to [cenzura] na maxa bo też miałem okazję testować , naszczęście nie kupione tylko pożyczone ale złamanego grosza bym nie dał ale co tam z piecami konsole RULEZ !!!!!
-=Edit by Wirus=-
Nie przeklinaj bo to nie ładnie
i nie zgodne z regulaminem
mówiłem o swoim GF2mx, nie mogłem znaleźc biosu na stronie producenta i byłoby nieuczciwe mówiąc że ta karta kiepska była, chodziła aż miło i byłem z niej zadowolon
Łatwiej ubrać kobietę niż ją rozebrać.
OGame/Tibia fan.