Managery
Moderator: GTW
-
Managery
Interesują mnie wszelkiego rodzaju Managery lig wszystkich. Znalazłem już Managera Ligi Polskiej wydawnictwa LK Avalon. A czy ktos zna jeszcze jakieś Managery piłarskie ?? Najbardziej interesuje mnie Manager ligi NIemecikej z emblematami - jeśli ktoś zna choćby tytuł to i dziękuje.
- Atalante
- Wirus
- Moderator
- BadMojo
- Wirus
- Moderator
- Wirus
- Moderator
Czyli wyłącz wszelkie zapory i inne softy blokujące. Klikasz na tytuł i na przycisk Telecharger. Aż taka sztuka?cytat z regulaminu pisze:www.planetemu.net (jeśli masz problemy ze ściąganiem, to wyłącz firewall)
Nie wspominając już o google.
- Shoonay
- Kontakt:
Ludzie!!!cytat z regulaminu pisze:www.planetemu.net (jeśli masz problemy ze ściąganiem, to wyłącz firewall)
Co wy macie z tym wyłączaniem firewall'a???
Firewall jest po to żeby go mieć - odpowiednio skonfigurowanego, a nie wyłączać przy każdej nadażającej się okazji!!!!!!!!
Myślicie że jak wyłączycie je na te parę/kilkadziesiąt sekund/minut to naprawdę NIC się nie może "zdarzyć"?
Poszukaj lepiej opcji dodawania stron, tzw. "upoważnionych" czy "bezpiecznych" i wklej/wpisz adres - i musi działać!
Zresztą dokumentacją od programu jest napewno gdzieś w sieci...
- Wirus
- Moderator
Shoonay oczywiście, że lepiej będzie dodac taką stronę do wyjątków, ale tłumacz to teraz ludziom, tym bardziej, że każdy może miec innego firewalla i prawie nikt nie umie go dobrze skonfigurować. Najprościej jest wyłączyć na pare sekund i nie przesadzaj z tym bezpieczeństwem. Internet jeszcze nie jest aż taki oblegany przez robaki i wirusy które tylko czekają aż wyłączysz firewalla. Jestem pewien, że na te kilka sekund a nawet dłużej można wyłączyć i nic się nie stanie
- Shoonay
- Kontakt:
No dobra, masz rację [Wirus] poniosło mnie, wybacz...
Ale od tygodnia czasu, kumpel beczy mi prawie codziennie że nie może pozbyć się jakiegoś syfu, które złapał - ściągając właśnie coś przy wyłączonych zabezpieczeniach.
... i kto to mówi?
A tak na poważnie, to nie wiem jak ty, ale od początku jak korzystam z netu byłem już "napastowany" wiele razy - nawet jak "chodziłem" na modemie.
Zresztą, "Lepiej dmuchać na zimne", nie prawdaż?
Pozdrawiam
Ale od tygodnia czasu, kumpel beczy mi prawie codziennie że nie może pozbyć się jakiegoś syfu, które złapał - ściągając właśnie coś przy wyłączonych zabezpieczeniach.
Hehe, dobreWirus pisze:Internet jeszcze nie jest aż taki oblegany przez robaki i wirusy...

A tak na poważnie, to nie wiem jak ty, ale od początku jak korzystam z netu byłem już "napastowany" wiele razy - nawet jak "chodziłem" na modemie.
Zresztą, "Lepiej dmuchać na zimne", nie prawdaż?
Pozdrawiam