dwa pytania na temat FILE MASTER'a
Moderator: GTW
-
dwa pytania na temat FILE MASTER'a
witam
mam dwa pytanka:
1. gdzie filemaster zapisuje swoj plik z konfiguracja (czy jest mozliwosc zarchwizowania go na puzniej)?
2. gdzie znajde wszystkie potrzebne pierdoly dzieki ktorym dzialaja w FileMasterze opcje typu "Show ASCI", "Show HEX" itp (zainstalowalem workbench od poczatku i wrzucilem "goły" filemaster, kiedy chce wyswietlic zawartosc pliku np *.txt zamiast tekstu wywala mi zielony ekran, to samo ma sie z "show hex")
mam nadzieje ze nie namieszalem za duzo. za odp z gory dziekuje.
peace
mam dwa pytanka:
1. gdzie filemaster zapisuje swoj plik z konfiguracja (czy jest mozliwosc zarchwizowania go na puzniej)?
2. gdzie znajde wszystkie potrzebne pierdoly dzieki ktorym dzialaja w FileMasterze opcje typu "Show ASCI", "Show HEX" itp (zainstalowalem workbench od poczatku i wrzucilem "goły" filemaster, kiedy chce wyswietlic zawartosc pliku np *.txt zamiast tekstu wywala mi zielony ekran, to samo ma sie z "show hex")
mam nadzieje ze nie namieszalem za duzo. za odp z gory dziekuje.
peace
- amigafan
Re: dwa pytania na temat FILE MASTER'a
xFlesk pisze:...puzniej...

Wielu ludziom takie coś przeszkadza. Np. na ppa jest o tym temat
-
amigafan musial sie czepic czegos byleby post napisac.
pewnie sam piszac posta spedza nad nim godzine konsultujac sie ze slownikiem polskich wyrazow ;P
a wracjac do tematu. atalante no to mam dziwna sprawze bo w katalogu s/ nie mam czegos takiego jak filemaster.config a ustawienia filemastera mam juz zmienione i zapisane (tylko nie wiem gdzie)
pozdrawiam
pewnie sam piszac posta spedza nad nim godzine konsultujac sie ze slownikiem polskich wyrazow ;P
a wracjac do tematu. atalante no to mam dziwna sprawze bo w katalogu s/ nie mam czegos takiego jak filemaster.config a ustawienia filemastera mam juz zmienione i zapisane (tylko nie wiem gdzie)
pozdrawiam
- Atalante
- Shoonay
- Kontakt:
-
uzywam zarejestrowanego (niecrackowanego) filemastera 3.0 b2.3'020 i configu w katalogu s/ nie widze. chyba tak jak mowisz atalante bede musial sie zainteresowac tym snoopdosem (chociaz nie mam o nim bladego pojecia, kiedy wymienialem swoja amige 500 na PC nie interesowalem sie tym za bardzo).
pozostaje mi walka ze snoopdosem (moze ktos zna miejsce z polska insrtukcja do niego?
)
pozdrawiam
pozostaje mi walka ze snoopdosem (moze ktos zna miejsce z polska insrtukcja do niego?

pozdrawiam
- Shoonay
- Kontakt:
-
uzylem fm.key ktory znajduje sie legalnie na http://www.aminet.net (pewnie nie jestem pierwszy kto to sobie sciagnal
)

- Shoonay
- Kontakt:
Nie, o co Ty... statystyki mówią że TYLKO Ty to ściągałeśxFlesk pisze:uzylem fm.key ktory znajduje sie legalnie na http://www.aminet.net (pewnie nie jestem pierwszy kto to sobie sciagnal)