WHDload mega problem
Moderator: GTW
- Grzesiek
WHDload mega problem
Witam, może zacznę od idei. Otóż chciałem sobie pod workbenchem trzymać gry zainstalowane przez whdlooad'a tak żeby nie trzeba było ładować z adf'ów. Ściągnołem sobie jakieś 3 miesiące temu z tąd wb.pl, ściągnełem kilka gier z back2roots z działu gier na twardy dysk, próbuję uruchomić i 1)Na starszej wesji emulatora zawiesza się cały komputer 2) Na nowszej wersji emulatora (winuae oczywiście) emulator się zawiesza, lub się wyłancza, lub robi się niebieski ekran śmierci. Co może być problemem? Jak to załatwić?
man and the beast go to the east
- norbi
- Moderator
- Kontakt:
- amigafan
Re: WHDload mega problem
W języku polskim nie istnieje takie słowo!Grzesiek pisze:...wyłancza...
- Slesz
Re: WHDload mega problem
Ależ Amigafan się wściekłamigafan pisze:W języku polskim nie istnieje takie słowo!Grzesiek pisze:...wyłancza...

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Grzesiek
Jak ustawiłem? No jasne że na 2mb chip, 128 z3 fastu lub 8 fastu, a procesor 20 lub 40, AGA. Z niczym innym nie uruchamiałbym wb. Za błędy ortograficzne przepraszam. Możliwe jest też żeby to działało trzeba doinstalować whdlooada bo na tej starszej patrycji go niebyło, chyba że w grach z BTTR już jest whd.
man and the beast go to the east