Powiedz... powiedz czeeemu (czyli skąd ten nick?)

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Shoonay
Kontakt:

Post autor: Shoonay »

Wirus pisze:Blisko jestem? :)
Brawa dla Wirus'a
Pomijając fakt, że be(z)szczelnie przeglądnął zasoby internetu, to powiedzmy że "zgadł" :P :wink: :lol:

Tak więc...
Na początku był 'Yanoosh'... a potem zobaczyłem jak wielu Januszów (pozdrawiam :)) używa tej ksywki (patrz: ś.p. magazyn [Reset] i net)...
Także po burzy mózgów, i wymyśleniu kilku dziwolągów językowych, postanowiłem najprościej w świecie odwrócić swoje skromne imię, i zapisać jego formę fonetyczną w języku angielskim.
Chociaż nadal używam - czasami - pełnej ksywy: 'Yanoosh_Shoonay'. Od tego potem był 'Y_S_' i "Y_S" na potrzeby IRC'a...
Najczęsciej jednak, używam nick'a: 'Shoonay', niestety niektóre (większość starszych) z gier nie pozwala na zapisanie nawet tak krótkiego wyrazu, więc musiałem czasami wpisywać skróty takie jak: 'YanSho'; 'YanSh'; 'YaSh'; 'YaS'; 'YS' ("Barbarian" - tylko 2 litery!!! skandal ;))

Mam nadzieję że nie urzekła (aha sorki miało być "óżękua" :lol: ) Was moja historia. :wink:
Wirus pisze:hmm. a może coś z związane z zespołem Łzy ? :)
Yes! I love them!
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

Shoonay pisze:Mam nadzieję że nie urzekła Was moja historia. :wink:
Ja się wzruszyłem :P
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Awatar użytkownika
Atalante

Post autor: Atalante »

I znowu zrobilo sie romantycznie :mrgreen:
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
Awatar użytkownika
Wirus
Moderator

Post autor: Wirus »

Shoonay pisze:Brawa dla Wirus'a
hmm, nie wiem za co bo w końcu nie odgadłem :) Kurcze, nie zauważyłem zbieżności tych dwóch wyrazów :) Trzeba było się nie przyznawac od razu, to może bym zauważył w końcu ;)
Shoonay pisze:Pomijając fakt, że be(z)szczelnie przeglądnął zasoby internetu, to powiedzmy że "zgadł" :P :wink: :lol:
W internecie nie ma prywatności :) Przy okazji poczytałem sobie dużo na temat Kaczyc ;) szukając jakiś wskazówek. Ciekawe miejsce :)
Wirus pisze:hmm. a może coś z związane z zespołem Łzy ? :)
Shoonay pisze:Yes! I love them!
to witaj w klubie ;) Ja może nie love, ale very like them :)
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki" ;)

Pinball Dreams - Rekordy
Awatar użytkownika
!Gregor!

Post autor: !Gregor! »

Ja mam na imię Grzegorz więc mój pseudonim to po prostu Gregor. :)
S.E.G.A RULES Obrazek
Awatar użytkownika
Grzesiek

Post autor: Grzesiek »

A ja jestem Grzesiek, poprostu Grzegorz, miło mi poznać mojego imiennika (kogoś o moim imieniu) :). Oj lubimy grać w Rick'a Dangerus'a??? :?: To była moja pierwsza gra na Commodore128 (Rick Dangerus 2), potrafię przejść wszystkie 4 etapy i wejść na piąty. Ale nigdy go nie przeszedłem. Ciekawe jak się skończyło? Mój awatar to Super Vehicle 001/00 z gry Metal Slug z Neo-Geo, zarąbista strzelanka (tylko 3 pierwsze edycje, reszta do kitu). Pozdrawaim.
man and the beast go to the east
Amos
Kontakt:

Post autor: Amos »

Czy ja musze mówić skąd się mój nick wziął? Czasami lubię się pobawić Amosem dlatego taki sobie wybrałem :)
Awatar użytkownika
Shoonay
Kontakt:

Post autor: Shoonay »

Wirus pisze:W internecie nie ma prywatności :) Przy okazji poczytałem sobie dużo na temat Kaczyc ;) szukając jakiś wskazówek. Ciekawe miejsce :)
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
...właśnie sobie uzmysłowiłem jak niebezpiecznym medium jest internet... przecież wystarczy żebyś dogłębniej poszukał i już masz numer mojego stan... ... znaczy się majtek!... nie to, że uważam żeby Cię to interesowało :wink: :lol:
Awatar użytkownika
Slesz

Post autor: Slesz »

Amos pisze:Czy ja musze mówić skąd się mój nick wziął? Czasami lubię się pobawić Amosem dlatego taki sobie wybrałem :)
Lubisz pobawić sie swoim "Amosem" powiadasz ? Hmmm... ja też czasami lubię się pobawić swoim "Amosem", ale żeby od razu nicka sobie takiego dawać :wink:
:lol:
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Amos
Kontakt:

Ty zbereźniaku :P
Ash

Post autor: Ash »

A ja nie pamiętam.
Ale miało to jakiś związek z GROOVY, piłą łańcuchową i Necronomiconem :wink:
Awatar użytkownika
Atalante

Jestem Fanem Evil Dead. jeden z lepszych filmow jakie ogladalem. Gra aktorska Bruce'a Campbell'a to dla mnie mistrzostwo swiata.
Ash

Post autor: Ash »

Myślałem, że się przekręcę, jak zobaczyłem polskie wydanie DVD z tym durnym przekładem tytułu no i przez to tego nie kupię.
A ja właściwie tylko dla Bruce'a C. obejrzałem oba Spidermany:)
Awatar użytkownika
Atalante

Spidermanow nie ogladalem. To bylby atak na moj umysl. A Bruce gral jeszcze w jakims serialu komediowym, nie pamietam na ktorym kanale to lecialo.
Amos
Kontakt:

Ash pisze:A ja nie pamiętam.
Ale miało to jakiś związek z GROOVY, piłą łańcuchową i Necronomiconem :wink:
A może od Pokemonów?? :mrgreen:
ODPOWIEDZ