W edycji Angielskiej nikt nikomu nie ubliża i bo to jest esencją tego teleturnieju.
Sam chciałem tam wystąpić tylko i wyłącznie po to aby powiedzieć tej babie jak się mnie zapyta czemu czegoś nie wiedziałem:
Bo zamyśliłem się komu trzeba dać d..p aby tak brzytką, sepleniastą, wredną babę z aparatem na zębach wzieli na prezenterkę teleturnieju
Czy w Polsce nie ma już ładnych kobiet, że biorą jakąś feministkę, która jest zła na cały świat bo żaden facet jej nigdy porządnie nie ... (zauważyliście, że przygaduje głównie facetom)?
e tam wydaje Ci się. Skoro tak nie lubisz tego programu to skad wiesz ze przygaduje glownie facetom? Widac jednak go oglądasz. Nigdy nie zadowoli sie wszystkich. Właśnie o to chodzi, żeby zrobić coś ciekawego, coś innego żeby ludzie chcieli oglądać. Widać, że pomysł sie przyjął. A zarzucenie jej, że jest wredna nie musi być prawdą. Ona dostaje podpowiedzi z reżyserki i musi mówić tak jak jej zagrają. NAwet jakby prowadziła ten program miss polonia, też by była w programie wredna. Program to program, życie to życie. Mnie się program podoba, a jeżeli komuś nie, to niech nie ogląda a nie ciągle krytykuje. Są inne ciekawsze.
Ostatnio zmieniony 12 mar 2005, o 08:24 przez Wirus, łącznie zmieniany 1 raz.
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki"
W rzeczy samej, zgadzam się Kubuś W. jest idiotą i to całkiem sporym idiotą, mimo to fajnie jest od czasu do czasu obejżeć jego show w celu czysto wypoczynkowym, wysłuchać jego pytań, komentarzy, a nóż któryś będzie naprawdę fajny