Forum, gdzie możesz pisać o problemach ścisle związanych z grą - solucje, porady, klawiszologie itp. Na tym forum _nie piszemy_ o problemach z uruchamianiem gier.
Jeszcze raz dziękówa ziomkom którzy przyczynili się aby rozpowszechnić z deka moją giercę. Jak będę miał trochę wolnego czasu to możliwe że zrobię stronę WWW na której sobie będzie można ściągać "Insane". Tylko że mój angielski zostanie wystawiony na ciężką próbę
Wkrótce możliwe że zabiorę się za kolejną gierkę... ale to jeszcze nic niewiadomego. Z Programowania jest u mnie słabiutko, siedzę głównie w grafice ale się zobaczy. Chyba że chciałby ktoś współpracować??
P.S u nas w środowisku hyp-hapowskim mówi się "oldskool" he he he
Amos pisze:Dj_jasin robi sobie stronke z emulatorami , Jedi chce robić stronke , więc może mu pomóc
Ale DJ_jasin ma już stronę, a mi chodzi o zrobienie oficjalnej strony gry Insane, będzie to w końcu najnowsza gra Amigowa i na dodatek zrobiona przez Polaka . W sumie to tylko remake, ale zawsze .
"Więc głowa do góry gdy dzień wstaje rano
Od tego są nogi by łazić na nich"
"Być czy mieć takie dwa pytania
Bliżej ku celom posiadania"
Ma ktoś pomysł jak przekonać ludzi z tej stronki ażeby umieścili moją gierkę na niej. Obiecali ale nic się nie dzieje.... a to już kolejna aktualizacja za nimi
RapHiS pisze:Ma ktoś pomysł jak przekonać ludzi z tej stronki ażeby umieścili moją gierkę na niej. Obiecali ale nic się nie dzieje.... a to już kolejna aktualizacja za nimi
Lepiej późno niż wcale Informacja o grze oraz nowa lista 'najnowszych' pojawią się przy najbliższej większej dostawie gier.