Ludzie chciałem mieć nick KoRn przy rejestracji no i niby ktoś był przedemną ok pisało rzeczywiście że nick jest zajęty ale ludzie!!! Przeglądałem liste użytkowników forum i nie było żadnego KoRn!!!!!
Był tylko jeden KoRn BOY i wszystko
na liście użytkowników wyświetlane są tylko osoby z minimum 1 postem lub recenzją gry. Od razu odpowiadam, że nie usuniemy tego użytkownika więc myśl nad nowym nickiem !KoRn! itp.
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki"
Czyli jednak usuwacie użytkowników nie odwiedzających forum ?
To się odbywa na jakichś zasadach (np. rok nieobecności) czy na spontanie ("Tego nie było chyba, to co, delete ...")
Czy na życzenie "Ej, a ja bym chciał mieć nick Wirus, ale jakiś podejrzany typ mi go zajął, chyba go na forum od dawna nie było, weźcie go wywalcie, bo ja bym chciał mieć ten nick"
Ofkoz przykłady są skrajne (i tendencyjne cokolwiek to w tym zdaniu miało znaczyć), ale mam nadzieję, że jugetdepoint.
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
Jedi pisze:To skąd ktoś ma wiedzieć czy taki jest?
a po co komu taka wiedza?
chcesz się rejestrować - wpisujesz nicka i wyskoczy informacja czy jest zajety czy nie
tak przy okazji - czy jest sens cytowania całej wypowiedzi kiedy źródło cytatu znajduje się bezpośrednio nad postem? Pytanie kieruje do kandydata nr 3 - Jedi
ot taka rozterka