Aurox

Tu możesz pisać na dowolny temat.

Moderator: GTW

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Arek

Aurox

Post autor: Arek »

Zainstalowałem se w zeszłym tygodniu Auroxa 9.4 ale dopiero dzisiaj udało mi się zainstalować stery do grafiki i sieciówki nie było łatwo. I w końcu sukces bo z niego (Auroxa) teraz piszę (Mozilla) polecam fajny system lecz TRUDNY w eksploatacji.
Ostatnio zmieniony 24 mar 2005, o 21:07 przez Arek, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Shoonay
Kontakt:

Post autor: Shoonay »

Pomijając fakt że nie mam kompletnie pojęcia o tym systemie, miałeś jakiś wyższy cel instalując go?
Podzial się spostrzeżeniami na temat:
- po co instalowałeś?
- do czego używasz?
- jak chodzi?
- zauważyłeś jakieś szczególne różnice w porównaniu z innymi systemami których używałeś?
Awatar użytkownika
Atalante

Post autor: Atalante »

Tez uzywam Linuxa, fajny systemik. Tego sie nie da opisac. W porownaniu z winda to niebo a ziemia. Stery to banal, zobaczysz jak zaczniesz sie wglebiac :wink:
Amiga Rulez forever & nazawsze od now! Obrazek
Amos
Kontakt:

Post autor: Amos »

Ja używam raz Mandarke'a a raz Redhat Linux 9 :) wole tego drugiego
Awatar użytkownika
Arek

Post autor: Arek »

1 Zainstalowałem z ciekawości
2 I używam go do internetu, posiada trzy przeglądarki i programy pocztowe ,Kadu (Gadu-gadu) , SKYPE , emulator PC .A najlepiej mi się podobało jak z kolegą wchodziliśmy na zawirusowane (zasyfione wszelakim dziadostwem) strony i nic nie złapałem np,na jakieś stronie mam pytanie czy chcesz zainstalować program aby coś obejżeć ,ja zawsze się zgadzam .Pod XP nie odważył bym się
3 Chodzi bezproblemowo
4A różnice to takie żeby zainstalować coś musisz się dużo namęczyć (trzeba dużo czytać na forach) ogólnie jest to system stosunkowo trudny ale stabilny i co majważniejsze DARMOWY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Polecam wszystkim którzy chcą zacząć przygodę z Linuxem ponieważ Aurox jest podobno najłatwiejszy
ODPOWIEDZ