Lotus 3
Moderator: GTW
- Aliens
Lotus 3
Ściągnąłem sobie Lotusa 3, wszystko fajnie. Gram sobie, ale nie wiem dlaczego mam zwalony dźwięk. W innych grach jest dobrzee. A w Lotusie, jak już fonia jest zła, to obraz zaczyna zwalniać. Nie wiem czy to moja wina, bo mam spostrzeżenia co do was. Nie wiem jeszcze dlaczego, po pewnym etapie wyścigowym, nagle obraz się zmienił na stronę startową Amigi(WinUAE). Prosiłbym o jakąkolwiek pomoc z waszej strony.
- Shoonay
- Kontakt:
Re: Lotus 3
Jako że nie mam pojęcia o co Ci chodzi w tym zdaniu, pozwolę sobie wezwać innych ku pomocy...Aliens pisze:Ściągnąłem sobie Lotusa 3, wszystko fajnie. Gram sobie, ale nie wiem dlaczego mam zwalony dźwięk. W innych grach jest dobrzee. A w Lotusie, jak już fonia jest zła, to obraz zaczyna zwalniać. Nie wiem czy to moja wina, bo mam spostrzeżenia co do was. Nie wiem jeszcze dlaczego, po pewnym etapie wyścigowym, nagle obraz się zmienił na stronę startową Amigi(WinUAE). Prosiłbym o jakąkolwiek pomoc z waszej strony.
No dalej, osobnik przebywający na tym forum i odpowiedzialny za ten błąd: WYSTĄP!!!
- Bebokus pospolitus