A może coś z komedii??Strzelając śmiechem,Monty python i święty grall,Spaceballs Akademia policyjna.Moim zdaniem klasyka gatunku komediowego,a nie tam American Pie czy Stary gdzie moja bryka
Evil Dead 3 jest lepszy :twisted:Evil Dead 2 to chyba bardziej horror był niż komedia,a może się mylę .Dorzucam jeszcze Żywot Briana(odpier.....się,eee a jak mamy się odpier..... -to cytat tylko)Sens życia wg Monty Pythona,na koniec skecze Monty Pythona(a teraz coś z z upełnie innej beczki)
Co myślicie o Pile (SAW)? Jak dla mnie to był bardzo smutny przykład tego, do czego zmierza współczene kino: masakra, okrucieństwo i sadyzm, którym reżyser chyba napawał się do ostatniej chwlili. Na pewno nie jestem przaciwnikiem slasherów ani shockerów (chociaż wielbicielem też nie), z dużą przyjemnością (hehe) obejrzałem oryginalną Teksańską masakrę. Tyle że tam akurat widz musiał sobie więcej dopowiedzieć, ponieważ sceny morderstw zawsze były przerywane w idealnym momencie. Reżyser Piły chyba uważał, że im więcej pokaże okrucieństwa, tym bardziej film będzie się podobał (chyba niestety miał rację, ale to inna sprawa). Śmieszą mnie też opinie, których autorzy twierdzą, że film ma bardzo istotne przesłanie moralne. Piła nie dorasta SIEDEM do pięt. Znam kolesi, którzy przez cały film oczekiwali na odcięcie sobie stopy przez Gordona.
Słowem, wyjątkowo niesmaczny i głupi film.
Jak tak horrorami latamy, to warto dodać bardzo dobry tytuł "The Blair with project". Film, zrobiony i nakręcony jak materiał dokumentalny. Jedyny w swoim rodzaju. Dawka dużego strachu. Nie zobaczycie w nim żadnych potworów, ani duchów. A to jest najlepsze w tym horrorze.
Fakt,nowe horrory to jakas lipa.Nastoletnie dupy z cyc...na wierzchu,obowiazkowo murzyn i tak dalej.Blee,kiedys to byly fajne slashery(piatek 13 )a teraz?lipa ,panowie lipa.I te polskie komedie ,szkoda gadac o takich filmach jak Poranek Kojota czy Chlopaki nie placza
Nie wiem, czy to kogoś interesuje, ale równolegle do produkcji Spielberga powstaje druga Wojna Światów, tym razem wiernie osadzona w realiach książkowych. Akcja będzie się działa pod koniec XIX wieku albo na początku XX, Marsjanie będą łazić w trójnogich Machinach Bojowych, a żołnierze będą strzelać do nich z armat
Widziałem trailer, całkiem obiecujący
NEIN Niech a,erykanie nie kreca tego filmu,moze rezyserem jest jeszcze Uwe Boll?Facet zrobil takie dziela(tfu)jak House of the dead i Alone in the dark.NEIN