Chuligaństwo
Moderator: GTW
-
- Kontakt:
Chuligaństwo
Tak założyłem sobie topic , żeby się czegoś o was dowiedzieć.
-
- Kontakt:
-
- Zbanowany
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
Hmm... hmm...

A poza tym, to kiedyś spotkałem sam w nocy dwóch takich chuliganów ubranych w sportowe dresy , ale przekonałem ich (słownie wprawdzie, ale jednak), żeby się odwalili

A poza tym, to kiedyś spotkałem sam w nocy dwóch takich chuliganów ubranych w sportowe dresy , ale przekonałem ich (słownie wprawdzie, ale jednak), żeby się odwalili

Ostatnio zmieniony 26 mar 2005, o 17:06 przez Ash, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bebokus pospolitus
-
- Kontakt:
- Slesz
Piszemy chuligaństwo, sprawdziłem w słowniku.
Dziwny ten topic, przyznam szczerze.
No bo czy prawdziwy chuligan przyzna się do tego, że jest chuliganem ? Czy to powód do dumy, żeby się do tego przyznawać ? (chodzi mi tu o sposób bycia, a nie o pojedyncze wybryki)
Przypuśćmy, że ktoś pochwaliłby chuligaństwo, to jakie mógłby mieć argumenty w cywilizowanej rozmowie, jako chuligan lub zwolennik chuligaństwa ?! Poza tym odpowiedź na postawione pytanie w tejże ankiecie jest odgórnie sugerowana. Należałoby przedstawić jakiś kontrowersyjny przykład i zadać związane z nim pytanie, myślę, że wtedy dyskusja nie byłaby jednostronna, a na pewno byłaby ciekawsza ...
Dziwny ten topic, przyznam szczerze.
No bo czy prawdziwy chuligan przyzna się do tego, że jest chuliganem ? Czy to powód do dumy, żeby się do tego przyznawać ? (chodzi mi tu o sposób bycia, a nie o pojedyncze wybryki)
Przypuśćmy, że ktoś pochwaliłby chuligaństwo, to jakie mógłby mieć argumenty w cywilizowanej rozmowie, jako chuligan lub zwolennik chuligaństwa ?! Poza tym odpowiedź na postawione pytanie w tejże ankiecie jest odgórnie sugerowana. Należałoby przedstawić jakiś kontrowersyjny przykład i zadać związane z nim pytanie, myślę, że wtedy dyskusja nie byłaby jednostronna, a na pewno byłaby ciekawsza ...
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- shzb
Najbardziej poj...ni sa chuligani pseldo kibice. Znajomi jak wracali altobusem wynajetym z meczu to chuligani ucieli drzewo i zrzucili przed ich altobus, a pobokach czekalo na nich okolo 200 kolesi z siekierami nozami i bejsbolami. Koles jeden podbieglo do altobusu i zaczol go dziobac nozem, naszczescie kierowcy udalo sie ominac drzewo i uciec, niechce myslec co by sie stalo jak by altobus nieruszyl. Oczywiscie altobus dojechal bez szyb
. Czy to sa normalni ludzie? poj...by.