Zool
Moderator: GTW
- Aliens
Zool
Wiem, że was męcze tymi ciągłymi pytaniami. Ale bez pytań, człowiek popada w otchłań bezwiedzy. Dlatego się tylko pytam, czy ktoś wie którym klawiszem, Zoolem się wspina po ścianie?? Fajna gra, ale niemożliwość wspinania się po ścianie, dobija mnie. Kto wie, proszę by się wygłosił. Z góry dziękuje.
- Slesz
Jeśli mnie pamięć nie myli, to nasz Pan Mrówek czepiał się ścianek automatycznie przy naskoczeniu na takowe. Jeśli się mylę, to pamiętajmy, że na Amisi grało się joystickiem, więc liczba możliwych kombinacji nie jest zbyt bogata.
Poza tym nie w tym dziale
Poza tym nie w tym dziale

Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.
- Aliens
Slesz, chodzi o to, że po tym jak sie złapie ściany Zool, to nie mogę nim się wpinać na górą. Jedynym bezsensownym wyjściem w tej sytuacji jest skakanie w bok i w górę. Dlatego się pytam, co zrobić by Zool mógł się wspinać po ścianie. Przepraszam, ale już sam nie wiem jak moje pytanie mogło się pojawić w „Propozycjach i sugestiach”. 
Ja naprawdę potrzebuje pomocy. Proszę, jak można się wspinać Zoolem po ścianach?? Ja nie mogę tego, zrobić bo "strzałki" mi nie reagują.

Ja naprawdę potrzebuje pomocy. Proszę, jak można się wspinać Zoolem po ścianach?? Ja nie mogę tego, zrobić bo "strzałki" mi nie reagują.
- Aliens
- Slesz
Ja nigdy nie wspinałem się po ścianach, zawsze robiłem to metodą odskok, doskok. Nawet na Amidze. Jeśli istnieje jakaś możliwość, to chyba tylko przy zabawie w zakładce Game I/O Ports przy zmianie Keyboard Layer na inny i kombinowaniu...
Oczekiwanie na niebezpieczeństwo jest gorsze niż moment, gdy ono na człowieka spada.