Tym razem mam problem z gierkami które są na więcej niż 4 dyskietkach.
Problem polega na tym że wszystkie znane mi programy do emulacji posiadają tylko 4 wirtualne stacje dyskietek. Jednak posiadam gre Police Quest III która jest na 5 dyskietkach i wszystkie musza byc w napedzie zeby gra mogla sie wczytac. Gdzie mam wepchnać ta 5 dyskietke??
ehh, a jak myślisz jak zwykła amiga, która ma tylko 1 stacje obsługiwała gry na kilku dyskietkach. Albo jak PC instaluje gry na kilku płytach. Tylko mi nie mów, że kupujesz dodatkowe cd-romy dla innych płyt. Jak odpowiesz sobie na to pytanie to podpowiem Ci, że magiczny klawisz F12 ma tutaj coś wspólnego
"Kiedy PC jest szybszy od amigi?
kiedy leci z mostu prosto do rzeki"
No tak... Wirus załatwiłeś kolegę tym pytaniem odpowiadającym na pytanie i kolega Gość teraz ma nie lada kłopot... echhhh... chyba będzie się trzeba podszkolić w jakimś języku i napisać jakiś patch na UAE czy Fellow aby obsługiwały te cholerne 5 napędów!!! Albo nie! a co z przygodówkami na 10-20 dyskietkach? Żądam obsługi 30 napędów stacji dyskietek i 10 CD w każdym emulatorze Amisi!!!
Ej kurde przeciez na amidze moglem wyjac dyskietke i wlozyc druga a w programie WinUEA tak sie nie da bo jak mnie prosi o 5 dyskietke to bym musial wylaczyc program i wlaczyc od nowa z zaladowana dyskietka 5.
Ale wtedy zapewne by mi kazalo wlozyc ktoras z tych 5 dyskietek ktora wyjelem zeby wlozyc 5.
Czy to pytanie bylo az tak trudne, niezrozumiale ze zaczeliscie mi tlumaczyc zeczy oczywiste, o ktorych zapewniam ze mam pojecie
Pozdro
Anonymous pisze:Czy to pytanie bylo az tak trudne, niezrozumiale ze zaczeliscie mi tlumaczyc zeczy oczywiste, o ktorych zapewniam ze mam pojecie
Czy znalezienie FAQ, na tejże stronie jest tak trudne?
Czy znalezienie przy pomocy Google licznych FAQ, krążących w sieci na ten temat jest tak trudne?
Czy sprawdzenie własnego postu, pod kątem poprawności ortograficznej jest tak trudne?
WRESZCIE, CZY PRZECZYTANIE PIERWSZEJ ODPOWIEDZI [WIRUSa] NA PYTANIE KTORE SIĘ ZADAŁO JEST TAK TRUDNE???
Anonymous pisze:
...Czy to pytanie bylo az tak trudne, niezrozumiale ze zaczeliscie mi tlumaczyc rzeczy oczywiste, o ktorych zapewniam ze mam pojecie
Pozdro
Co do "pojęcia" to nie jestem pewien...troszkę pokory...Odpowiedź była oczywista... a FAQ jest napisany po polsku
"Mężczyzn od chłopców różni tylko jedna rzecz - cena ich zabawek."
Winston Churchill